Nuffnang saya

Followers

Friday, April 12, 2013

Gambar Harijadi Atikah 2007-2012

MEMORI INDAH untuk dikenang...
Sebelum Harijadi Anak Ibu 14-04,
dikeluarkan dari album lama kenangan sambutan harijadi Atikah...
Terima kasih kepada yang mengucapkan selamat hari jadi untuk Atikah in advance....
Umur 1 tahun ~ rumah Mak Jana Presint 8 Putrajaya ~
Umur 2 tahun ~ rumah kitajer BK4/8F Bandar Kinrara ~
Umur 3 tahun ~ rumah Tok Busu Seksyen 9 Shah Alam ~
Link Harijadi Atikah  Tiga Tahunlah!!!
Umur 4 tahun ~ Tadika Permata Riang Bandar Kinrara ~
Link Harijadi Atikah Empat Tahunlah!!!!
Umur 5 tahun ~ rumah Tok Chik ~
Umur 6 tahun ~ rumah Moyang Fatimah Gombak ~
Link Harijadi Atikah  Enam Tahunlah!!!
Umur 6 tahun ~ Tadika Genius Aulad Bandar Kinrara ~
Link Harijadi Atikah Enam Tahunlah!!!

Gambar kenangan sambut harijadi di Tadika Genius Aulad masa umur 5 tahun tiada dalam album... Ehmmmm kena cari balik....

Tahunni tak buat apa-apa persiapanpun untuk harijadi dia yang 7 tahun....
Mungkin makan-makan sekeluarga sajalah...

29 comments:

  1. meriahnya sambutan besday atikah...kami jarang buat celebration besar2an. cukuplah sekadar makan2 bersama keluarga dan hadiah buat anak2 je

    ReplyDelete
  2. Wah... bagus jugakkan CZ ada kenangan
    Atika setiap tahun....
    14 hb ni mesti keluar entri HB kan...hehe tunggu entri tulah...nak wish

    ReplyDelete
  3. kenangan kena simpan tu.. takut lupa so happy birthday tuk atikah from untie KA in advance yer hehehe

    ReplyDelete
  4. kenangannn...nnt dah besar mesti best dia dpt tengok balik celebration besday dia...

    happy birthday atikah...moga membesar jadi anak solehah taat kepada agama dan berjasa pada ibu ayah

    ReplyDelete
  5. seronoknya tgk gambar2 atikah sambut hari lahir dari kecil sampailah yg ke enam tahun... meriah semuanya.

    ReplyDelete
  6. seronok sanagt tgk gambar2 ni..ceria je nampak..:))

    ReplyDelete
  7. waa bestnyer biler tengok gambar harijadi atikah dari umur setahun sampai 6 tahun...sekejap dah besarkan...

    ReplyDelete
  8. moga semuanya tersimpan dan boleh di jadikan kenangan untuk anak cucu nanti he heee.....

    ReplyDelete
  9. meriahnya....sambutan hr jadi dia...happy besday yer

    ReplyDelete
  10. seronok tengok gambo atikah dari kecil...makin cute anak akak ni...

    Tak sabar tgk tahun ni nye gambo laks =)

    ReplyDelete
  11. Anak-anak ni Zila janji ada kek mereka dah happy (itu anak kakak masa keciklah) bila dah remaja lain pulak halnya...

    Happy birthday in advance tu you atikah..

    ReplyDelete
  12. sronok tgk gambar2 g lps, mengimbau kenangan..

    mkn ngan famili pon ok jer. tp kalo nk lbh seronokkan budak2 ni, hias rumah tu mcm party, ada belon2, word besday 2U ker, kasi ceria rumah

    ReplyDelete
  13. setiap tahun ade acara potong kek.. meriah jer..
    best jugak tempek sambutan hari jadik setiap tahun.. :)

    ReplyDelete
  14. Happy Birthday sayang ... moga jadi anak yang solehah buat ibu dan ayah..

    ReplyDelete
  15. Meriahnya kak. Happy birthday in advance atikah. Semoga membesar sebagai anak yg solehah.

    ReplyDelete
  16. untuk keceriaan anak2 kan kak, tiap2 taun sambut hari jadi..... bestnyer.....

    ReplyDelete
  17. Salam Kak Cho

    wah! ada belaka gambar potong kek dari umurnya setahun hingga 6 tahun...harus disimpan gambar ini sebagai kenangan, susah nak dapat ni...

    ReplyDelete
  18. tiap2 thun wajib ptong kek ye kak..hehehe

    anak sy darwisy pon gitu lah..sja nk ada kenangan.

    ReplyDelete
  19. Besar dah atikah..moga jd ank solehah,bijak n mndengar kata yek sayang...seronok tgk bdk2 kecik tiup lilin n potong kek...comey sgt nmpak...

    ReplyDelete
  20. happy birthday atikah... gigih akak simpan gambar kenangan tu...... mesti atiqah dewasa nanti... tersenyum jer bila tgk koleksi pic nie.....

    ReplyDelete
  21. salam cho..hppy bday gegel...dh beso anak dara komer tu...dulu zaman fp demer kecik lagi..
    **teman tak paham soklan cho kt blog teman tu.."ps' tu apa?..teman ni mmg le ddk t.intan dr dulu sampei skrang...ater cho dh lupa kt geng fotopage yea..teman tak lupa tawww!

    ReplyDelete
  22. Wahhh..buat countdown gitu ye,kak..hepi bcoming bday atikah syg :)

    ReplyDelete
  23. Wahhh..buat countdown gitu ye,kak..hepi bcoming bday atikah syg :)

    ReplyDelete
  24. Wahhh..buat countdown gitu ye,kak..hepi bcoming bday atikah syg :)

    ReplyDelete
  25. Wahhh..buat countdown gitu ye,kak..hepi bcoming bday atikah syg :)

    ReplyDelete
  26. alahai comel je :)

    dulu kite waktu kecik2 dulu mmg celebrate tp bila dah besar ni kadang2 sampai lupa tarikh hari jadi. hihi

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang