Nuffnang saya

Monday, April 23, 2012

Jamuan Harijadi Atikah 6 tahun

Minta maaf tajuknya begitu padahal haritu adalah harijadi untuk Miqhta tapi disebabkan Atikah juga enterprem haritu maka tajuknya jadi gitu. Oleh kerana gambar makanan dahpun keluar mari kita tengok majlis yang dinantikan iaitu potong kek, ada game sikit juga acara buka hadiah.

Nurul Atikah bergambar dengan kek comel dia yang penuh karekter smurf kat atasnya. Nasib dia suka...
Ini gambar sebelum nyanyian "happy birthday", masing-masing mencari posisi terbaik masatu gamaknya...
SeLaMaT HaRiJaDi... SeLaMaT HaRiJaDi... SeLaMaT HaRiJaDi... PaNjAnG UmUr..
Sangat suka gambar ini.. Miqhta yang sangat comel...
Tiup belonni Atikah memang tak berjayaler tak berapa pandai sangat, Dik Ya terus tak nak join.. masa orang main dia sibuk makan dadih.
Apa nama mainanni yerk, tapi yang ini untuk perempuanjer so Atikah dapat no 2..
Acara buka hadiah paling bestkan, ini masa buka hadiah Miqhta. Terimakasih yang sudi bagi hadiah pada Atikah walaupun tak bagitaupun Atikah pun sambut sekali.
Nenek Fatimah merenung cucu dan cicit dia, mesti selalu cakap adakah ada kesempatan untuk dia lain kali..

16 comments:

  1. Pusing kerusi kena pantas. Hebat juga Atikah boleh dapat no. 2.

    Seronok dan meriahnya bila budak-budak berkumpul...

    ReplyDelete
  2. besday cha cha bulan 5 ni..x tau lg nak buat besday party ke x hehe...kalau buat pun,kecik2 je...family je...anyway,epi besday atikah!

    ReplyDelete
  3. meriah majlis tu, banyak kek yg paling menawan mata kek coklat itu ;p

    ReplyDelete
  4. comel kek atikah. selamat hari lahir atikah :)

    ReplyDelete
  5. seronoknya sambut majlis macam ni kan..saya suka nengok kek2 tu, sebab saya suka makan kek!

    ReplyDelete
  6. meriah nye majlis dia...appy besday adik atikah...

    ReplyDelete
  7. Seronoknye kak tgk ade ramai kekanak! Heheheheh.....sonoknye. Teringin nak bt majlis bday utk Aydin mcm nie...

    ReplyDelete
  8. Banyaknya kek. Slurp... Teringat kat mak saya bila tgk nenek fatimah tu. Rindunya kat mak.

    ReplyDelete
  9. meriahnya celebrate ramai2 gini

    ReplyDelete
  10. meriahnye~ siap ade game untuk budak2 lagi.. bestnye~

    ReplyDelete
  11. wah meriahnya majlis..sonok celebrate ramai2..sure atikah sonok dpt celebrate dgn sepupu2 dia kan..kan :)

    ReplyDelete
  12. Memang meriah majlis hari jadi nie siap ada games utk budak2....

    ReplyDelete
  13. meriah majlisnya... acara rebut kerusi paling menyeronokkan

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang