Nuffnang saya

Followers

Thursday, April 5, 2012

Sambutan harijadi di Skydeck, TPM

Seronokkan sambut harijadi ditengah hutan ini, amat mendamaikan. Sebenarnya akak dah lambat maka semasa majlis potong kektu akak tidak dapat turut serta. Tapi takper masih boleh suruh adik ipar akak hantar gambar Marcella dan kek harijadinya. Jom kita tengok yerk, sambutan harijadi yang sangat happening dan santai..
Menyambut kedatangan happy birthday dan smurf yang bergantungan.. dan adik ipar akak cakap yang dekoni Skydeck yang buat tapi charge berasingan ok...
Disinilah tempat sambutan harijadi itu, sangat bestkan.. kemana semua orang?? next entry akan terjawab...
Kek harijadi yang sangat "girly" auwww... tak merasapun sebabnya tak teringat langsung nak makan. Banyak xtvt nak dibuat di sini ok...
Marcella dikelilingi kawan-kawan dia dan abangnya.. Famili akak yang lain tak datangpun sebab jauh nak datang dari Ipoh sana nun. Kiranya adik lelaki akak ngan akak sahaja yang duk kat lembah Klang ini...
Kami datang dan terus makan, ada ayam KFC, bihun, sandwich, sosej, nugget dan makanan ringan yang sesuai untuk kanak-kanak.
Nak juga menyelit bolehlerkan...
Ini gambar dua orang budak dah penat selepas xtvt dan kamipun dah nak balik masa ini... memang penat tapi budak dua orangtu sangat suka kerana dapat satu pengalaman baru yang amat menarik.. apa yang memenatkan tunggu next entry... sajajerkan...

18 comments:

  1. waahhhhh sgt mengujakan besdey party mcm nie....cantik2...lain dari yg lain......sonok tgk.....

    ReplyDelete
  2. lain dr yg lain nie..mcm best jek konsep open kan..huhu

    ReplyDelete
  3. bestnye! meriah sgt...
    skali skala celeb outdoor mcm ni mmg best kan..hehe

    ReplyDelete
  4. tak pernah buat besday party besar utk anak-anak..sekadar beli kek jer...tapi tempat mcm menarik

    ReplyDelete
  5. birthday planner? wah mcm best je ni..

    ReplyDelete
  6. bertuah budak sekarang ni, macam2 tema bila buat sambutan birthday party kan:)

    ReplyDelete
  7. wowww kak..bestnye!sgt best....comel je smurf tu!

    ReplyDelete
  8. kelas birthday party dia. Kanak2 nmpk sggh riang skali!
    Sis bestnye g aerobic! Jeles i tau!

    ReplyDelete
  9. Sekali pandang (gambar yang kedua tu), kakcik ingatkan buat sambutan di Pusat Pemuliharaan Orang Utan, Sepilok. Tapi kat sana mana boleh bawa barang2 (apatah lagi makanan) masuk.

    Seronok juga buat kelainan macam tu. :)

    ReplyDelete
  10. kt mana ye tu kak... lain dr lain... selalu bt kt kfc lah mcd lah tp ni kt dlm hutan... nk bt aktiviti pun msti best sbb redup je...

    ReplyDelete
  11. akak...ala..dia pun wajah baru la..hehehe..sume sorok kat bawah yerk..gambo jadi besau..puas tgk...

    kak..sioknye... kat utan lagi besday partynye..mesti maahi gini kan..hehehe..

    ReplyDelete
  12. wah..kagum... sgt2 meriah..penuh belon2.

    ReplyDelete
  13. Happy belated birthday yer. Lambat plak wishnyer.

    ReplyDelete
  14. nk tnya kt ner tmpt ni....klu buat birthday party kt sini ada yg planner tak..?ada no contact

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang