Nuffnang saya

Followers

Thursday, April 12, 2012

Jamuan Perpisahan dan harijadi

Cerita dah lama rasanya pada 29hb Mac yang lepas opis akak mengadakan majlis perpisahan untuk Ms Yau yang dipindahkan ke cawangan yang lain dan juga majlis harijadi untuk dua orang staff Mey dan Rozi. Ms Yau akan berpindah ke SS2 dan seorang staff dari SS2 akan datang ke sini mengantikan posisi dia. So akak dapat bos baru ok, itu antara alasan akak kurang berblog sebab orang barukan mestilah serba serbi nak pantas..


Tak senonohkan, tapi akak berblog idakler langsung tak ingat nak berkerja pulakkan. Ok.. ok.. cerita pada hari kejadian, kami sepakat nak buat jamuan itu di Red Box Karaoke IOI Mall sahaja. Sebabnya tak sempat nak pergi ke tempat lain hanya boleh pergi IOI Mall sahaja, tiada pilihan jadi pilih berkaraoke. Akak memang tak boleh menyanyi hanya boleh makan sahajalah.

Staff kat opis akakni hanya ada 6 orang tapi yang seorangtu tak dapat join sebab dia kena berangkat ke Sabah pada malamtu padahal dia cakap sebelumtu dia gi Sabah tarikh esoknya. Lantaklerkan 5 orangpun tetap meriah sebab semuanya kaki gelak termasuk Ms Yautu..

18 comments:

  1. patutla...boss baru..cara baru kan...lama2 ok la nanti =)

    ReplyDelete
  2. betul tu kak...kalo dpt bos baru better kite 'belajar' care die dulu...setiap bos kan lain2 peel....hope bos akak baik hati yeak kak....

    ye ke kak tak nyanyi...sekali 2-3 lagu dangdut akak tibai heheeheh...

    ReplyDelete
  3. Kalau dah satu ofis memang kita mesra macam adik-beradik... bila berpisah sedihlah rasa...

    ReplyDelete
  4. Syok ah gi karaoke. Dah lama tak melalak kat redbox.

    ReplyDelete
  5. Tak suka pisah pisah. Nanti sedey pas tu kena paksa nyanyi plak tu. Huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. pic berkarok mana kak heheheh... akak malu2 ayam yek takmo karok..nk mkn je

    ReplyDelete
  7. aah cantikk
    dlm tuu ada karok layie ;)

    ReplyDelete
  8. siapa juara karok tu akak..hehe

    ReplyDelete
  9. saya pon x reti nyanyi.. kalo nyanyi lam bilik air tuh boleh ler..hehehehe

    ReplyDelete
  10. Mst sedih.. ;)
    Dlm sedih2 tu senyum ttp senyum.. ;D

    ReplyDelete
  11. dapat bos baru!!...seronok tak?..hehe.

    ReplyDelete
  12. Dpt boss baru mesti lain perangainya kan.. so sabar jer laa..

    ReplyDelete
  13. akk2 tuh sume comel2 belaka..happening majlis tu ye..

    ReplyDelete
  14. kalau kita ditinggalkan sebab kawn berpindah..dengan kita meningglkn sebab kita berpindah..lain rasanya

    ReplyDelete
  15. wah seronoknya berjimba dgn kawan2 ya...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang