Nuffnang saya

Followers

Thursday, April 19, 2012

Generasi Haji Sirat Sungai Kandis

Kisah lama hujung bulan Mac tak silap 31/3/2012 ada perjumpaan Keluarga Generasi Haji Sirat yang berlangsung di Dewan MBSA Sungai Kandis, Klang. Keluarga Haji Sirat ini merupakan keluarga sebelah arwah bapa mertua akak. Dulu bapa mertua akak memang sangat teringinkan keluarga besar ini berhimpun dan saling kenal mengenali. Seperti yang dikatakan oleh pengerusi majlis seperti ini akan terus berjalan dan akan memohon untuk mendaftar sebagai persatuan.

Seperti biasa jom kita layan gambar-gambar yang ada semasa kejadian..
Dua orang budak yang menunggu sepupunya Naufal datang.
Naufal datang hiduplah sikit, bawak tab lak.. syiokler tak hiraukan sekeliling dah...
Gembira bermain bersama dan seronok dapat jajan pulak...
Makanan disediakan oleh jawatankuasa juga terdapat makanan yang dibawa oleh tetamu maka makanan memang macam-macam.
Bergambar beramai-ramai tapi tak semuapun kebanyakan sibuk bersembang..
Bergambar kenangan dengan tetamu khas YB Senator Mohamad Ezam yang merupakan cucu saudara kepada arwah bapa mertua akak.
Aksi tiga orang budak atas pentas... bagai berjanjijer baju diaorangkan...

24 comments:

  1. seronoknya
    macam kenduri la plak

    ReplyDelete
  2. seronoknya, comel bebudak tu dengan baju gown tu, ala2 anak2 saya jugak hehehhe

    ReplyDelete
  3. WAH MERIAH...besar la family akak kan...betu tu kak, bile dihimpun2 mcm ni baru laa kite nampak sedare ...kadang2 tu selame ni tak tau pun die tu sedare kite....patut buat acara tahunan la kak perhimpunan ni kan....

    ReplyDelete
  4. gambar yg last tu..sedondon lak bajunya ..cute je

    ReplyDelete
  5. cantik je depa ni.. sedondon..

    ReplyDelete
  6. bestnya..time2 ni baru nak kenal sedara kan...ntah2 sblm n langgar bahu tp tak kenal..

    ReplyDelete
  7. Kampung saya tu
    patut lah penuh dewan tu ari tuh :)

    ReplyDelete
  8. bestnye dpt berkumpul ramai2..dh mcm kenduri kawen pulak..hehe

    ReplyDelete
  9. seronoknya berkumpul ramai2 mcm ni..

    ReplyDelete
  10. berkumpul ramai-ramai memang best

    ReplyDelete
  11. berkumpul macam ni boleh eratkan ukhuwah..yg jauh didekatkan...:)

    ReplyDelete
  12. Bestnyaa dpt berkumpul ramai2 gini jumpa sedara mara yang jauh dan dekat..

    ReplyDelete
  13. wah seronok berkumpul, kenal mengenal saudara mara kan!

    ReplyDelete
  14. bestnyer meriah~

    yela mcm berjanji je baju diorang tu..cunlah~

    ReplyDelete
  15. meriah bila sekali2 berkumpul ramai2 macam tu ya.. mengeratkan sillaturrahim, alhamdulillah..

    ReplyDelete
  16. serpnoknya berkumpul macam tu. family saya tak pernah buat. harap nanti dapat juga la buat 1 hari nanti

    p/s: terima kasih tinggalkan komen di blog saya. salam kenal :)

    ReplyDelete
  17. jarang nampak atikah n azalia pakai gown...selalu tgk pakai seluar je...comel =)

    ReplyDelete
  18. sy tumpang seronok...sbb keluarga sy mgkin x kn jd mcm ni

    ReplyDelete
  19. Seronok ada buat majlis camni,baru kenal saudara jauh dekatnya.Sedondon plk budak bertiga tu.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang