Nuffnang saya

Followers

Wednesday, April 24, 2013

Mainan idaman hati

Inilah tempat kesukaan anak-anak... Toys R Us
Masa masuk Toys R Us di Paradigm Mallni anak-anak cakap
benda yang sama macam di Popular Book Store..
Kenapa Toys R Us di sini lebih best dari di IOI Mall?
Sebenarnya macam samajer tapi entahler akakpun nampak cam best kat sini..
Macam lebih banyak pilihan....

Teringat kisah mula-mula kenal Toys R Us dulu..
Maalumler akakni kan sebelum kahwin kerja di Ipoh..
Dah kahwin baruler menetap di Selangorni...
Masatu kedai Toys R Us di Subang Parade besar sangat...
'peghak'ler jugak masuk kedai mainanni, dahler harga mahal...
Tengok ramai pulak orang beli maianan kat tempat mahal-mahal gini...
Terasa bezanya orang Ipoh ngan orang lembah Klangni...
Oh tinggalkan kenangan akak dengan Toys R Usni..
Jom tengok gambar Azalia dan mainan idaman hatinya di Toys R Us...  
Daripada birthday tahun lepas dia dah mintak hadiah 'baby'?
Ibu kata nanti ibu bagi 'baby' betul nak tak?
Tak nakler pulak,  katanya nanti ibu dah tak sayang dia.....
Masa birthday kakak dia awal bulanni pun dia kata bolehler ada 'baby'
akak kata tak nak ibu memang takutkan anak patung... 
Oklah dia kata ibu amek gambarjerler...
alahai kesian anak ibu...

29 comments:

  1. Ni laa tempat syurga kanak2 kak....miamija kalo masuk sini masing2 dtg penyakit meroyan hahahaahah....

    Alahaiiii nak baby ke kak....pandai tu nak jg adik heheheeh seb baik offer yg betul die xmo kak kalo x kene laaa cpt2 akak proses ekekekeke

    ReplyDelete
  2. amboi bestnya... tak penah pegi la Paradigm ni..

    ReplyDelete
  3. anak saya kalo pi Toys R Us ni memang semua mainan dier nak beli..

    tomeynyer doll dier...

    ReplyDelete
  4. zhariff kalau masuk toy r us ni, mmg vahagia sgt la die...hehe

    ReplyDelete
  5. falsya kalau masuk toys r us nie time nak crk adiah utk bdk2 jer..kalau saje2 bile tahun nak masuk pun xtau..hehe

    ReplyDelete
  6. Alaalala.. Sweet jek depa
    Kite yg nengok plak yg ksian kan...

    ReplyDelete
  7. x penah masuk pon kat sini..hehehe..kseian lak tgk Azalia

    ReplyDelete
  8. sian pulak tgk azalia... kalau izan pun tak berapa suka n takut dgn patung baby camtu. entahler... sbb kecik2 dulu mmg takde main patung2 ni.

    ReplyDelete
  9. mmg betul2 tempat feveret budak2 nie..hehehe..kita pun tumpang gerammmm tgk patung2 nie..hehe

    ReplyDelete
  10. kalau msk sini anak saya mmg xnk kluar :D

    ReplyDelete
  11. ala2 comelnya......geram je tengok...tapi anak yan tak suka anak patung....

    ReplyDelete
  12. Alahai siannya.. ;)

    Terserlah keceriaan walaupun sekadar bergambar

    ReplyDelete
  13. ah ha kak.kitaorang hampir ke semua toy r us kat area Klang vallley da masuk.Ada yang kecik,ada yang selesa besar ruang jalankan.

    hehe.cumel je azalia dengan anak patung tu.samalah kak.patung gini,nak beli kitaorang pun seram..mau terkejut memalam kang =p biar barbie lagi

    ReplyDelete
  14. hohoho..anak2 sue klau bawak masuk tempat gini, mmg abislah. semua diorg nak. tapi yg bagusnya, bila kita kata x bole, nnt abg polis tu marah, terus bambam letak mainan tu balik .hehehe

    ReplyDelete
  15. Kalau bawak anak2 pi sini rasa mahu tumbang mak!

    ReplyDelete
  16. sukala tu dah dpt maianan idaman hati yer... queen x berani lg nak bawa anak2 ke sini... ;)

    ReplyDelete
  17. bagus la anak Kak Cho, dia dgr kata kalo ibu dia tak kasi, takde melalak meronta2 nak juga mainan tu...

    kalo boleh jangan beli mainan baby.. beli barangan lain yg bukan menyerupai mende hidup cam minatang pun takleh... nnt malaikat tak masuk rumah kan...

    mainan ape Azalia amik akhirnya?

    ReplyDelete
  18. ala ciannyaaa...beli tedi bear je la kak...comel sket. saya pun takut ngan anak patung. especially tang mata. huhu

    ReplyDelete
  19. Anak-anak dapat masuk sini mana tak rambang mata. Bagus adik tak dapat tak kisah...

    ReplyDelete
  20. Bagi jer baby betul kak...ekekeke...

    ALololo...sian plak. Tak dpt beli dpt bergambar pon jadi lah. Bukan budak jer yg meroyan masuk sini kak, mak budak mcm saya pon sama juga.

    ReplyDelete
  21. aah kak cepat2 plan utk adik baby..tkyah beli anak patung..saya pon penakut anak patung..siap bermimpi malam2 ptung ni bergerak2..hahaha

    ReplyDelete
  22. Memang patah kaki saya nak mengejar anak anak bujang saya bila bawak masuk dalam Toys R Us ni...hahahaha

    ReplyDelete
  23. ni memang tempat anak2 kita meroyan ni sis....

    alololo baiknya anak u...
    soh amik gambar pun jadik lah ye....

    ReplyDelete
  24. amboiii.. cute nya.. :)
    tak lama lagi turn fiyya lak beli2 ni semua.. hehehehe

    ReplyDelete
  25. bijaknye dia~
    suh ibu amik gambar jer..
    nasib tak merajuk sebab x dpt beli~

    ReplyDelete
  26. teringin jadi baby sitter kut........ nati ada adik nanti...mesti dia happy......

    ReplyDelete
  27. Kalau TLBD ni mmg suka....tapi dia tak suka beli doll tu takut agaknya...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang