Nuffnang saya

Followers

Tuesday, April 23, 2013

Malaysian Invasion Mixed Arts Tournament di Paradigm Mall

Selamat Pagi semua... ceria-ceria selalu.. Harini barulah dapat meluangkan masa lebih sikit kat blog.. Terima kasih kerana sudi singgah blog akakni walaupun akak tak sempat nak ber'BW' ke blog kawan-kawan... Al-kisah hari ahad lepas, suami akak bawa kami ronda-ronda ke Paradigm Mall di Kelana Jaya. Walaupun dah lama buka akak baru pertama kali datang sini. Boleh tahan juga, macam-macam ada. Sekarangni banyak tempat membeli belah yang menarikkan!!
Kebetulan masa kami datang sini ada satu acara di adakan. Tengok ramai orang kamipun turut menjenguk rupanya ada kejohanana Malaysian Invansion Mixed Martial Arts.  Akakpun tak pernah dengar, cari google jumpa bendani... Malaysian Invasion Mixed Martial Arts (MIMMA) will be the first largest All-Malaysian Mixed Martial Arts (MMA) Amateur Tournament in Malaysia. 'NOW EVERY ONE CAN FIGHT' ..
Oklah bergaduh yang dibenarkan... Dik Ya teruja nak tengok, nasib dapat menyelit di kalangan orang ramai. Tengok sekejapjer pun  sebab dia kata tak bestpun... Jom layan gambar akakpun tak tahu nak terangkan...  

Punyalah ramai orangkan... 
Dik Ya jer boleh menyelit....

Masani dah nak mula...
Lepas tengok sekejap bendani kamipun teruskan meronda.... Best juga Paradigm Mallni, kalau tak pernah sampai kenalah pergi....

29 comments:

  1. Mall y baru bukak keaaa. Kat area kelana jaya ekkk. Pernah dgr gakkk. Tp xpernah jejak lagi. Hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum kak...
    nani pun tak penah singgah sini.. biasa lalu je.. haikal cakap kan... nape ma tak singgah tesco ni? hmmmm.. cam besor je.. tak larat jalan nani cakap kat haikal.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. macam2 shopping mall yg baru ye. tinggal nak singgah atau tak aje ye kak...

    ReplyDelete
  4. Shopping mall baru nak tarik perhatian dia pandai buat ini semua. Tengok ramai betul yg dtg. Strategi pemasaran juga ni Zila...

    ReplyDelete
  5. ooo ni ke yg sy tgk kt billboard gmbr jason lo tu??? mmmm

    ReplyDelete
  6. meriahnya.

    shopping mall baru lagi?

    amboi byk betul mall skrg ni

    kadang2 kat satu tempat sampai 2 3 mall ada

    ReplyDelete
  7. bolehlah try ke sini pulak CZ hehe...kaki jalan katakan haha

    ReplyDelete
  8. ramainya .....
    lya pon bru tahu pasal kejohanan ni... ala2 tomoi erk?

    ReplyDelete
  9. Tak pernah gi sini lagi.

    Kak, klo nak gi cibiuk...calling2 lah yer. DEkat sgt ngan umah saya ☺☺

    ReplyDelete
  10. saya pun baru masuk 2 kali kat paradigm ni..padahal setiap kali hantar anak swimming mmg lalu depan paradigm ni...

    hari ni, n3 saya pun pasal paradigm mall ni, heheh...

    ReplyDelete
  11. ramai juga yang tengok...gaduh yang dibenarkan seronok juga...

    ReplyDelete
  12. as salam sis...
    sis....i ada kat situ time tu....
    tapi dlm pics u amik ni...
    i baru beredar kot...
    sbb org yg take over tempat i ada kat situ...
    kalo tau boleh kita jumpa kan sis.....

    ReplyDelete
  13. dekat je dgn ofis sy ni...selalu dtg sini time keje je..time cuti pegi tmpt lain lak...hehe...

    ReplyDelete
  14. tak pernah jejak kaki ke paradigm mall ni.hmmm

    ReplyDelete
  15. tempat zura keje dekat jer dengan paradigm mall nih.. tapi tak pernah lagi ke sini..sadiskan~

    ReplyDelete
  16. Luasnya kak..
    Jenuh nak pusing ukur lilit kawasan ni.. ;D

    ReplyDelete
  17. meriahnyer...saya pergi paradigm sebab nak pi H&M...

    ReplyDelete
  18. tiap tiap minggu kot ada mende alah tinju tinju tu, huhu
    aritu saya pegi, ada jugak...

    saya dah share harga tiket
    http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2013/04/trick-art-museum-i-city-lokasi-tiket.html

    ReplyDelete
  19. Org bergusti ke kak? Dkt PAradigm Mall ni dgn rmh kali..15min =)

    ReplyDelete
  20. memang tak pernah sampai lg kesini..

    ReplyDelete
  21. lama tak jalan2 area tu dulu masa keje kat PJ rajin gak... bila dh balik kedah... tak pi dh...

    ReplyDelete
  22. zila lum penah datang sini la..t nak g jgk la..

    ReplyDelete
  23. saya lalu banyak kali depan Paradigm Mall ni, masuknya tak pernah lagi :)

    ReplyDelete
  24. promosi demi promosi utk menaikan nama..kecik sennag nak menyelit kan..hihi

    ReplyDelete
  25. Tak pernah lagi sampai ke Mall nie..nampak cam menarik.. :)

    ReplyDelete
  26. nak try singgah lah mall nie satu hari nanti......

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang