Nuffnang saya

Followers

Wednesday, April 24, 2013

Teh Tarik Place @ Paradigm Mall

Sambungan lagi kisah kami kali pertama di Paradigm Mall..
See... Paradigmni macam IOI Malljer..
Popular dan Toys R Us pun ada di IOI Mall..
Lepastu pi masuk Teh Tarik Place pulak pun ada di IOI Mall..
Yang kelakarnya masa gi IOI Malltu tak pandangpun Teh Tarik Placeni...
 
Singgah sini sebab dik Ya tiba-tibajer kata lapar, terus terpandangkan
Teh Tarik Place ngan Chicken Rice Shop...
Suruh pilih antara dua, inilah pilihan dik Ya...
Kita tak pernah sampai sini tak tahu sangat kira jadilah... 
Konsep layan diri:::: Pi order kat kaunter dan nanti gantunglah no kat meja..
Lepastu barulah pelayan hantar makanan yang di order...

Kami tak minum teh tarikpun.... 
Menu tak macam kedai teh tarikpun..
dah macam kopitiamjer akak tengok....
Hargapun standard kopitiam...
 
Fikir-fikir balik awatler akak singgah kedai yang ada kat IOI Malljer,
punyalah banyak kedai kat sanakan...
Akak ada singgah gak H&M yang akak nak teringin sangattu....
Memang sangat best.. thanks to Lizz yang ada tulis kat blog dia...
Kasut budak-budak pun akak suka tengok..
kat sinilah dik Ya meragam nak hand bag.. raya nanti kita cari ok..
Ada lagi sambungan kisah ke Paradigm Mallni... apa punya banyak da!!!


18 comments:

  1. sy tak pernah sampai pon kt paradigm mall, mcm pernah ternampak2 jer bangunan ni tp dh x igt kt mana hehehe

    ReplyDelete
  2. lor...awat tak try teh tarik dia...dah tentu kedai dia nama teh tarik place...patut kena cuba signature dish dia tu...boleh lawan mamak punya teh tarik tak... :)

    ReplyDelete
  3. tak per kak.. tak kesah banyak banyak sambungan pun.. kita sendiri punya blog kan.. hahahaahaha..
    serius smlm lalu paradigm mall ni pun ingat akak tau.. nani tak singgah2 jugak.. hehehe.. nanti nak terjah.. tunggu lah.. gaji ke..

    ReplyDelete
  4. Belum pernah sampai lagi kat sini, rasa cam jauh je nak gi dari Kajang...:)

    ReplyDelete
  5. tak pernah sampai lg sana,tapi dh leh masukkan dalam tempat yg wajib kena gi tahun ni..hehe....nk kna bgtau hubby ni..=)

    ReplyDelete
  6. Tak pernah lagi smpai ke sana.

    ReplyDelete
  7. budak2 mmg gitu la kak. ade je ragamnya, nak itu ini. hehehe

    ReplyDelete
  8. menarik la... nak terjah le hujung minggu ni :)

    ReplyDelete
  9. kalu cm tu sy cr teh tarik kt kedai mamak je la ye ;-)

    ReplyDelete
  10. i pun sukaaaa pi paradigm mall. mcm2 ada hehe...plg best ada kaison.

    ReplyDelete
  11. sedapp pula tgk
    ekekek sesekali bawa anak2 minum2 best .. ;)

    ReplyDelete
  12. kalau kopitiam lagi best kak...mesti ada laksa......he3

    ReplyDelete
  13. Pernah hak singgah teh Tark ni....betul tu mmg cam kopitiam jugaklah

    ReplyDelete
  14. minngu lepas pg gak paradigm ni..mkn kt Uncle K :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang