Nuffnang saya

Followers

Friday, April 26, 2013

Mutiara Jumaat

USAHA TANGGA KEJAYAAN
Betoi jugak yerk!!!!
 
Ehmmmmm!!! itu yang akak kurang ada....
Pertamanya ialah akak memang tiada impian yang tinggi...
Jadi usaha kita sekadar impian yang adalahkan...
Kata-kata ini sesuai untuk anak muda yang punya semangat membara....

Wahai CHO ZILA... bangkitlah jadilah insan bersemangat...
ha... ha.. dua hari dah lemauni ..... tu yang cari kata semangat pagi-pagi harini...   

18 comments:

  1. Usaha tangga kejayaan
    Morning sis. Bersemangat sikit ehhh. Esok dah sabtu. Hihihi

    ReplyDelete
  2. chaiyok chaiyok!!
    semoga kita sentiasa bersemangat
    hehehehehe
    thanks sharing kak!

    ReplyDelete
  3. salam jumaat yang indah
    selamat pagi

    ReplyDelete
  4. chaiyok2.. sya sdg bersemangat utk buat kerja dari rumah ni.. nak jaga anak2 sendiri...

    sambil jaga anak nk buat juga biz sikit2 at least duk rumah pun ada income ye x...

    InsyaAllah.. usaha tangga kejayaan..

    ReplyDelete
  5. moh kita bersemangat setiap hari :-)

    ReplyDelete
  6. boleh berimpian belum terlmbat lagi kak cho..huhu..

    berimpian ni luas sgt skopnya bukan sekadar meterial saje kan?

    ReplyDelete
  7. Oklah jugak tu CZ... ada gak impiannya mcm OKje ni ...jangan kata impian apa pun tak de hehe numpang impian orang...boleh? haha

    ReplyDelete
  8. Oklah jugak tu CZ... ada gak impiannya mcm OKje ni ...jangan kata impian apa pun tak de hehe numpang impian orang...boleh? haha

    ReplyDelete
  9. Yg kedua tu kakak pun sama kurang berani to take the risk..

    ReplyDelete
  10. jom kak, kita mulakan impian kita sekarang!!

    ReplyDelete
  11. Samalah kita kak. Peringatan buat diri sendiri juga.

    ReplyDelete
  12. usaha tangga kejayaan tuh memang betol sesangat!

    ReplyDelete
  13. caiyok sis....
    i know you can do it...
    jom sama2 kita 'bangun'...
    small steps that will lead to bigger ones, insya Allah..

    ReplyDelete
  14. let's go...kita jadi org2 yg bersemangat kak...!

    ReplyDelete
  15. First quote tu buat M tersengih sesorang...geli hati plak..

    ReplyDelete
  16. frankly speaking..u wanna be & hv more..u must do more :))

    ReplyDelete
  17. good luck to you and all...hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang