Nuffnang saya

Followers

Monday, April 29, 2013

Mencuba SmileBox

Akak mencuba gunakan SMILEBOX ...
Untuk gembirakan hati sendiri.....
Click to play this Smilebox scrapbook
Seronok juga rupanya...
Boleh pulaktu pos di blog ini.....
TAHNIAH untuk diri sendiri...


27 comments:

  1. Tak pernah cuba lagi, apa pun tahniah berjaya cuba aplikasi baru ya kak.

    ReplyDelete
  2. Apa ni kak? Apps baru ke..1st time dgr..nk jgkla register :D

    ReplyDelete
  3. Best nie... nnt blh ajar cara2nya.. :D

    ReplyDelete
  4. Cam best kak....cute plak lieya tgk....

    Lieya ni buta it sikit kak...bab ni sure ketinggalan....

    ReplyDelete
  5. Best juga kakak tnegok dah macam boleh melihat album... meman gboleh senyum

    ReplyDelete
  6. app ape nih kak?? x tau pon~ hehehe

    ReplyDelete
  7. GEGEGEGE... TAK BOLEH TGK ..

    ReplyDelete
  8. 1st time saya dengar ni...best jugak, jadi album gambar online....ada lagu lagi....hihih

    ReplyDelete
  9. tak leh loading lah zila, awat? tapi nice selain dari keek yang tengah dok femes skang ni :)

    ReplyDelete
  10. camna nk buat smilebox tu..kongsi2 leww

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum ... kena buat tutorail nih . ramai yang dah tanya tuh . boleh tumpang sekaki ... heheheee

    ReplyDelete
  12. tahniah untuk diri sendiri...
    buta IT juga ni he..he..

    ReplyDelete
  13. smile box??ape benda plak tu,kak?nti sy try godek2 ye...uhuhuh!!xtaula bila nk ada masa tukan :(

    ReplyDelete
  14. Apa lainnya CZ....ingatkan video tadi!

    ReplyDelete
  15. Apa lainnya CZ....ingatkan video tadi!

    ReplyDelete
  16. application baru kat smartphone ke kak?

    ReplyDelete
  17. dah macam-macam application sekarang ni

    ReplyDelete
  18. Dah lama register tapi tak reti nak buat.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang