Nuffnang saya

Followers

Wednesday, April 10, 2013

Kronologi tarikh Pilihanraya Umum Malaysia

Wordless Wednesday
Biarkan carta ini berbicara...
Sumber gambar dari : THE STAR

Kini menunggu tarikh pilihanraya tahun 2013 di TV...
Sabar, habis pilihanraya  barulah aman tenteram hatini..
Nak merancang cutipun senang sikit..
Kot idak bagi cadangan pada suami mesti dia kata
PILIHANRAYA...
kan akak dah kata "suami akak dah mengalahkan nak jadi calon"

16 comments:

  1. boleh balik kampung~ yeahhhhh. zura ngundi kat kampung~

    ReplyDelete
  2. hari ni pengumumannye.. x sabar gak nak tengok bila date ni.. sbb nak balik kg mengundi.. yeahhh!!

    ReplyDelete
  3. tu la kan kak. kitorg pun risau gak kalau2 pilihanraya jatuh pd hari ade show nnt. 27-28/4 tu mmg ade wedding. kesian kt pengantin. huhuhu

    ReplyDelete
  4. masing masing menunggu tarikhnye kan....

    ReplyDelete
  5. selamat memgundi kak! every vote count!

    ReplyDelete
  6. tu lah...selagi tak selesai pilihanraya ni, mmg susah hati dibuatnya...banyak benda terhalang tak boleh nak buat...huhu...

    ReplyDelete
  7. hihihi...samalah ngan hubby saya..

    ReplyDelete
  8. salam..kty pun dgr 27hb..kacau betul kalo tarikh tu, sbbnya nak kena amik anak lak 26hb..sbb cuti sem..jadiknya camne nak ngundi hari sabtu..huhuhuuhu

    ReplyDelete
  9. nape x leh cuti ye kak.. lau nak pilihanraya..

    ReplyDelete
  10. hehe..x sabar nk ngundi..buat kali pertama ni..

    ReplyDelete
  11. yeh akhirya dah dapat tarikh mengundi, rasa tak sabar plak. pes time ni nak mengundi walaupun umur kita dah lanjut. hehehe

    ReplyDelete
  12. pengalaman ptama nk mengundi ni hehehe.....semangat ckit tahun ni kan....

    ReplyDelete
  13. tak sabar nak mgundi ni ...yeahhhh

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang