Followers

Monday, April 8, 2013

Gelang Tangan Pandora

Cerita pagi isnin kasi ceria sikit....
Gelang tangan PANDORA idaman hati kini telah ku miliki...
 Tangan-tangan yang telah "meracun" akak untuk memiliki pandora...
Ini tangan adik ipar dan sepupu-sepupunya masa hari raya lepas...
Diaorang memang penggemar Pandora,
suami kesian kot sebab akak tak ada lagikan..
jadinya dia dengan rela hati belikan akak satu...
 terima kasih suami...

Hari selasa bersamaan 26/03 impian akak untuk memiliki gelang pandora
telah tercapai di Alamanda Putrajaya..
Sebenarnya tiada hari istimewapun, itu sifat suami akak...
Kalau dia kata "nakker".. kita mesti terus kata nak...
Walaupun kita rasa nak cari kat tempat lain misalnya,
baik tak usah tiada tawaran kali kedua...
Paham sesangat dah akakni...

Masatu akak duduk dekat lobi Alamandatu.
Nampak kedai Pandoratu tengok takder orang.
Akak kata harini diaorang der ker tak jualan..
Suami akak kata nak ker?
Tawaran macam main-mainkan...
Akak ingat dia nak belikan gelangjer
yang lain akak tambah sendiri nanti..
Sekali suami belikan lebih kurang penuh gakler...
Seronokler dalam hatikan...
So kalau ada rezeki bolehler akak tambah lagi...
 
Info akak copy & paste ;-

Pandora, jenama barang kemas nombor dua di dunia bermula di Copenhagen, Denmark, pada 1982 hasil usaha sepasang suami isteri yang menjadikannya terkenal di Eropah. Ia kemudian dibawa ke Australia oleh seorang wanita Denmark dan meraih nama di sana. Begitu juga di Amerika Syarikat (AS) yang turut diperkenalkan warga Denmark yang mengembangkan lagi sayap perniagaannya dan kini, jenama terbabit berada di lebih 40 negara.
 
Walaupun Pandora ni kedengaran agak mahal namun mereka yang sudah mengenali jenama Pandora memang mudah jatuh cinta. Pandora, terutama gelang tangan daripada koleksi Moments yang juga aksesori paling terkenalnya boleh ‘dicipta’ sendiri.
 
Kalau nak ambil tahu lebih pasal Pandora : -   http://www.pandora.net/en-my/  juga like FACEBOOK .....

 Comel tak pilihan akak dan suami....
Pandora pilihan kami ditangan akak ...
Akak suka... terima kasih suami .... nanti boleh tambah lagikan...

37 comments :

Zuraidah Butang said...

wah geng pandora...tapi sy geng thomas sabo...bile la kedai die nak bukak kat alamanda...hehe

Nurzakiah Hanum said...

cantik nya

MrS. F!zA said...

sblum ni tk pnh tahu pon kewujudan pandora shgga lah ada butik dia kt alamanda ni..hahah kesian kan?

btk pnh lg jejak msuk..menarik jgk eh gelang2 dia..brapa kalo hrga mcm tu kak?

Masya said...

wawawawa.. kelas gitu.. pandora ni yg taja ABPBH KAN..

Riedaffya ibrahim said...

wah syok akak dapat gelang pandora..

iietamalek said...

Bestnyer....cantik...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Amboi pandora lagi..bestnyaaa...

mama jariss said...

cepat bgtau reger nya kak....hihi, teringin jgk...cantiknya la.... ;-)

Sura Mohd said...

cantiknyer..suka tengok gelang tu..bertuahh badan..:)

Kniedaz said...

first time dengar tentang gelang pandora..hehehe..ketinggalan zaman kan saya..bab barang kemas saya memang fail...tapi nampak cantik la kak..

Syima ~Mama Kyra~ said...

1st time dgr gelang pandora..ketgglannya sy..hehe
Canting gelang..untung dpt suami yg memahami kehendak isterinya..romantik jgk ye :)

mama leen said...

emmm nak tau harga boleh?? hehe

wanie amerie said...

skrg tgk ramai pakai beli gelang pandora nie..
bestnya akak,cik abg beli gelang..hehe

yan's cottage said...

cantik....nak minta hubby belikan juga he heee....

lieyalatif said...

Wahhhh bertuah akak ...pandora mmg cantik n glemmmm....lepas ni siap le intai2 charm yg lain plak kan kak....sampai laaa penuh satu grlang tuuu...

Mmg cantik berseri laa tangan akak pasni heheheheh

nens cellection said...

siyes..nens x pernah dgr gelang pandora ni..hehehe..mahal ehh kak..hehe..nk tgk2 gak la nnt..hehe

AdaM Hawa said...

cantik betul la kat tgn akak.. cantik!

edrina said...

Cantik sgt kak!

cheqna said...

cantik...
=)

ieja amieja said...

cantik!
tp tgn akk x tahan dgn gelang salain emas tulin ..nnt ruam @ gatal2 ..yg kelakarnya ruam tu nnt pun ikut bentuk gelang..hehe

ashra said...

cantik! hehe.... =) *suka*

aLyNnZ said...

alamak aii accanner alynn br tau pasal pandora ni..jakunn nyer ai..tp cantik ler comell sweet sgt..

boleh tau range harga? price dependss on..? hihi..

wan nurul hezrina abd halim said...

nurul baru tahu ttg gelang pandoranie kak=)tak pernah tahu..hihi

btw cantik sangat di tangan=)

Kakzakie said...

Amboi bila dah dapat satu ada cita-cita nak tambah pulak ye Zila.

:: Cik Viva :: said...

baru tau macam ni rupa dia gelang pandora, macam penah dgr tapi katne ye..bpe ea satu?

Amanda Suria said...

waaa...beruntung sgt akak...

wantie said...

bertuahnya badan dapat pandora..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Canteknya zila... tapi akak alah sikit nanti gatal2 satu tangan ...

MulutPayau said...

Cantiknya !!!!

Hayati said...

cantikkk....!!!brape hrga agak2 ye...

Cho Zila said...

Kalau bab harga boleh rujuk ke laman web dia.. tapi bolehler tahap mampu lagi gamaknya...

Jazlin Hanie said...

Hi guys. Per order pandora. 100% genuine from US. Visit my fb ThePandoraLover. Link https://m.facebook.com/#!/profile.php?id=321218594673957&ref=tn_tnmn&__user=100001423697555

Nieyxzha Hassan said...

Teringin nk sambar satu..kat mn ye? I tak duk selangor

lynnda ollala said...

alahaiii saya memang sangat2 jatuh cinta dengan pandora ni kak...hehe...tapi xda rezeki lagi...insyaallah,tgh kumpul duit ni...hehe
oh ya,jemput lawat blog sya juga ya kak...
www.beautyummi.blogspot.com

WeLove Elken said...

Boleh dptkan pandora instagram @tiaradarlina

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Dr Singa said...

pernah dengar Soufeel?
sejibik charms Pandora..
silver 925 jugak..
berkali ganda murah..
on line lah tapi