Nuffnang saya

Followers

Monday, April 15, 2013

Hari Pertama RHB OSK bergabung

Harini adalah hari pertama RHB OSK bergabung menjadi RHB Investment Bank...
Jadinya staf telah diingatkan untuk datang seawal 7.30 pagi...
Maklumlah hari pertamakan takut-takut kalau ada masalah....
Masalahnya akakni dah terlupa jadi pagini memang kelam kabut...
Azaliapun akak tak sempat mandikan, kiranya pandai-pandai sendirilerkan...
Masih ada OSK di situ tapi sebenarnya nama dah jadi
RHB Investment Bank
 
Nak kata sibuk tak sibukpun tapi tak boleh  melawat kengkawan buat masa sekarang.... Harap diberikan kesempatan sebentar lagi. Entry pasal memenuhi kehendak si birthday girlpun akan menyusul setelah semuanya dalam keadaan normal...

14 comments:

  1. Oooo dah gabung kak ye...mesti sedikit sebanyak ade pembaharuan kan....mcm lieya plak satu bahagian dah di split dua...mmg byk pembaharuan...

    ReplyDelete
  2. Dari dua dah jadi satu...mesti ada perbezaan dan perubahan kan kak kan? Semoga perubahan itu menjadikan keadaan lebih baik lagi. In Sha Allah...

    ReplyDelete
  3. Isnin yang busy huhu

    Kite pun kelam kabut tadi -_-

    ReplyDelete
  4. happy working kak!
    dulu kan mana yg patut.
    BW ni bila2 pun xpe. hehehe

    ReplyDelete
  5. harap pembaharuan membawa produktif ^_^

    ReplyDelete
  6. harap sgt ada kesempatan lawat kawan2 :-)

    ReplyDelete
  7. oh dah bergabung ke?byk la pembabaharuan nnt tu

    ReplyDelete
  8. Macam company tempat saya keja lah ni kak. Bila bergabung sangatlah tak best. Ramai yg resign...huhuhu...

    ReplyDelete
  9. saya je tak bizi hari ni..jaga ofis sorg2,semua bos meeting,staf lain buat keje luar,termenung la kat ofis ni..bosan lak rasanya

    ReplyDelete
  10. Semoga mikn bykla benefit utk staffs lps brgabung ni ye,kak :)

    ReplyDelete
  11. oo dah gabung ker..xtau pulak... :D

    ReplyDelete
  12. Dah bergabung ye.... semoga suasana lepas Ni lebih meriah



    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang