Nuffnang saya

Followers

Wednesday, April 17, 2013

Hadiah harijadi Atikah

W.O.R.D.L.E.S.S. W.E.D.N.E.S.D.A.Y.
Hanya kenangan terindah untuk dipaparkan...
Hadiah pilihan Atikah sebenarnya tapi suami akak kata belum masanya lagi..
Akakpun rasa sebab Atikah dan Azaliani seronok main kad dan duittujer nanti
Lepastu hilang banyak benda tak syiok main dah.. tungguler besar sikit...
Sebenarnya tak beli apapun lagi...
Wet World ngan Reka Zone tu dah kira hadiahlerkan...

Kalau mintak yangni memang tak dapatler sebab ibunyer yang fobia..
Akak pernah tengok cerita apa tah dalam bas masa pergi Hatyai,
yang anak patungtu bernyawa asyik nak bunuh orangjer seram weh!!!
Dapat hadiah dari keluarga Mak Jana.. happy
Inilah hadiah dari Mak Jana sekeluarga...
Naufal kata boleh pergi Abu Dhabi... 
Ini hadiah dari Nek Sue sekelurga...
Banyak gunanya... dari pergi sekolah dan gi jalan-jalan...
Nek Sue sekeluarga hadiahkan ini juga..
Atikah suka semuanya...

Terima kasih pada yang memberi... Nenek Senah macam biasa bagi Atikah $$$ dan suruh dia  sendiri beli hadiah.. Atikah memilih untuk menghadiahkan dirinya kamus dan buku cerita... 

18 comments:

  1. banyaknye hadiah atikah.. best kalau dapat hadiah ni.. senyum sokmo dia.. :D kita pun tumpang hepi skali kan..

    ReplyDelete
  2. monopoly...! lama x main...rindu rasanya....hehe...
    cntik jubah tu....:-)

    ReplyDelete
  3. best2 hadiah atikah ye :) chumel bjubah

    ReplyDelete
  4. bestnyer die dapat hadiah yer..

    ReplyDelete
  5. banyaknya hadiah... happy belated birthday buat Atikah

    ReplyDelete
  6. happy birthday, seronok hadiah dia menarik semuanya..
    yang cerita hantu patung tu nama dia chicky story kan..memang seram giler

    ReplyDelete
  7. Betul juga tu, nanti kalau dah byk hilang set duitnya, tak best pulak nak main Monopoly tu...besar sikit, baru boleh appreciate main monopoly ni

    ReplyDelete
  8. tunggu akak ngn adik beso lg baru beli set monopoly tu kan, mcm2 jugak atikah dpt yek, cantik jubah tu,sesuai

    ReplyDelete
  9. comel2 hadiah atikah...macam dia jugak :-)

    ReplyDelete
  10. murah rezki ;)
    lagikan org tua pun suka dpt hadiah
    inikan pulak budak2

    ReplyDelete
  11. Bestnya Atikah dapat banyak hadiah..

    ReplyDelete
  12. Semua pun pink..seronok2..ni kat mana shopping apa..heaven sungguh utk anak3 bnyk choice toys..haa atikah beli diari ikut jejak langkah mama berdiari dialam maya..

    ReplyDelete
  13. best nyer...byk hadiah atiqah dapat......

    ReplyDelete
  14. Adik pun teringin nak jubah.. KA tgh cari2 skang ni

    ReplyDelete
  15. Hepy bezday Atikah...moga menjadi anak yg solehah yeh!

    ReplyDelete
  16. banyaknye adiah dia... hehe... patung chucky dulu... patung tu pon hidup dan membunuh je kejenya.. dan tibe2 ade anak pulak.. haha..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang