Nuffnang saya

Followers

Monday, April 29, 2013

Hari minggu dan majlis perkahwinan

Terima kasih atas komen kawan-kawan pada entry sebelum ini....
SMILEBOXtu takkan mampu menandingi kehebatan keekpun
Ia hanyalah tempat untuk kita main-main...
Tempat di mana gambar-gambar yang kita adatu boleh dijadikan
seperti scrap book, slideshow, collage dan kad ucapan...
Akakpun baru mencuba sahaja, rasa macam seronok pulak....
Hujung minggu lepas aktiviti kami anak beranak terbatas kepada
menghadiri majlis perkahwinan anak sahabat suami...
Kalau ikutkan ada satu lagi majlis perkahwinan yang tidak sempat dihadiri...
Bulai Mei dan Jun memang bulan kenduri kahwin....
KENDURI HARI SABTU
Tempat : Klang
Malas bergambarler ibu,
mood kelaut baru dikejutkan dari tidur ...
 Tak makanpun sebab dah makan di rumah sebelum pergi... 
Pasangan pengantin bergambar dengan keluarga...
Punyalah malas ambil gambar dari jauhjer....
KENDURI AHAD
Tempat : Shah Alam
Cantik hiasan dewan...
 Dik Ya seorang yang rajin melayan ibu dia...
Inilah pasangan pengantin yang diraikan...
Kepada dua pasangan pengantin baru
Akak doakan semoga kalian akan dapat hidup kekal
rukun dan berbahagialah hingga hujung nyawa...

24 comments:

  1. wahhh...hari minggu penuh dengan aktiviti kenduri kahwin yer..bestnya..

    ReplyDelete
  2. tgh musim ni..nak masuk bln 5 kan..habis diet

    ReplyDelete
  3. Suka tgk pelamin kalau g kenduri khwn.. :)

    ReplyDelete
  4. lama tak makan nasi kenduri..hehe

    ReplyDelete
  5. alamak muka dik ya mmg tak ikhlas tul yg mule2 cam nk nngs... cantik2 tul deko pantin zmn skrg nih, jeles pulak tau

    ReplyDelete
  6. sekarang ni ujung minggu pun kenduri sana sini. hihi

    :D

    org dah tak tunggu musim cuti sekolah dah.

    :D

    ReplyDelete
  7. weekend kami pun penuh dgn kenduri kendara jugak. tapi lbh kpd buat persembahan. hehehe

    ReplyDelete
  8. ini belum tiba cuti sekolah...dah tiba nanti..berderetlah jawabnya

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ... berbaloi benarnya klu pi kenduri time cuti nih . tak yah susah2 pi masak utk family ... heheheee

    ReplyDelete
  10. mmg byk jemputan kawin skrg...xtrlayan byknya....

    ReplyDelete
  11. sama lah kita....banyak betul jemputan kahwin sampai bulan 6 pun dah sampai dah....

    ReplyDelete
  12. meriah mkn kenduri sana sini........
    cantik2 pulak tu majlis nya.....

    ReplyDelete
  13. selamat penganti baru buat 2pasangan itu..:)

    lamanye tak makan nasi kenduri.. sedap~

    ReplyDelete
  14. 5 may ni siapalah yg kawin kan..;)

    ReplyDelete
  15. selamat pengantin baru tuk kedua mempelai yer !

    ReplyDelete
  16. Aktiviti makan dihujung minggu ni kak ☺☺

    ReplyDelete
  17. lauk kenduri sekarang tak macam dulu..
    la, tak nak makan nasi..macam2 food depa hidangkan..
    dah macam open house kan?

    ReplyDelete
  18. selamat penganytin baru buat yg diraikan :))gambor akak talkde ke?eheheh!!

    ReplyDelete
  19. selamat penganytin baru buat yg diraikan :))gambor akak talkde ke?eheheh!!

    ReplyDelete
  20. kalau g knduri kawin, paling suka bab makan..hihi..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang