Nuffnang saya

Followers

Thursday, April 18, 2013

Potong kek harijadi 7 tahun

Upacara potong kek tergesa-gesa kami..
Ikutkan memanglah akak tak nak beli kek tahunni...
Sebab dua orang budakni tak berapa sukakan kek...
Lepas balik dari main di REKA ZONE IOI Mall kami singgah pasar malam..
Naufal telefon cakap nak datang...
Terus terfikir nak beli kek...
Kalau di Bandar Kinrarani kedai kek yang ada hanya SR...
Jadi belilah kek yang menjadi kegemaran Chocolate Indulgence...
Jadilah sebagai kenangan...
Dua budak tak sambut harijadi yang lebih..
Tujuh tahun dah Atikah sekarangni....
 Aksi tiga sepupu yang berkawan baik..
Moga hubungan yang baik ini terus kekal selamanya..
Selamat Hari Jadi sayang...
Berikan kek ini kepada jiran tetangga...

Jamu makan satay dan kuetiaw goreng...


23 comments:

  1. Nyum2..sedapnya kek indulgance tuh..
    Budak2 yg seronok kalau potong kek nie.. :)

    ReplyDelete
  2. diaorang cume nk rasa bestnyer potong kek tu je... makan nyer dia bukan nk sgt pun kan...
    rapat betul 3 cousin tuh, lembut je tgk muke naufal tuh

    ReplyDelete
  3. sedapnya kek, akak nak sikit boleh tak Atikah :)

    ReplyDelete
  4. sama bulan kelahiran dengan si abdul:D))
    happy birthday atikah

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Atikah...
    sedapnye kek SR...

    ReplyDelete
  6. Sedapnya kek..:)
    Happy birthday Atikah...

    ReplyDelete
  7. Budak tak suka kek tapi mak budak sukaaa...:)

    Hepi bufday buat atikah, untie doakan membesar menjadi anak yg baik.

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..dah 7 thn rupanya anak dara akak..slamat ari jadi jgk utk atikah..hehe oh ya, atikah dpt adiah ape drpd akak thn nie? hihihi

    ReplyDelete
  9. sedap kek tu, kek feberet sy tu!!! chocolate indulgence kan kan?? wahhhh

    happy bufday syg, may Allah bless ye.. semoga jadi anak yg solehah

    ReplyDelete
  10. seronoknya majlis memotong kek..kek ni kalau saya makan jenuh nak abiskan seketui tu :)

    ReplyDelete
  11. nak sepotong.. sedapnya. teringin nak makan kek...

    ReplyDelete
  12. Biasalah tu budak2.. org lain yg punya besday org lain yg excited..

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum ... apa ? x suka kek ? ... lain kali jemput saya yer ... confirm habis ... heheheee

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir atiqah, semoga jd anak yg soleh dan tat tau

    ReplyDelete
  15. happy anak2 bila dapat potong kek....waktu tu rasanya adalah perkara yg paling indah buat mereka......

    ReplyDelete
  16. meh nak sikit cake...hehe...

    #dh lps br nk minta ..hehe

    ReplyDelete
  17. sedapnya Indulgence.. lama dah tak makan...

    ReplyDelete
  18. nak cikit..huwaa.sdnye indulgence.feberet.hehe

    ReplyDelete
  19. budak2 walau tak suka makn kek...tapi suka potong kekkan CZ hehe....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang