Nuffnang saya

Followers

Tuesday, April 2, 2013

Rindu Bertamu di Abu Dhabi habis harini!!!

Alamak harini dah nak habis ceritani.. akak layan gakler maalumler dah tertengok mesti nak tengok sampai habis. Lagipun akak suka si Fahrintu, suka tengok dia berlakon cuma tak suka yang jadi wife diatu... ha.. ha... Ok tak sabar nak tau kesudahannya.. Tak jadi nak joggingler , ada kaitanker???
Pelakon dia semuapun boleh tahan...
Sebab ceritani di Abu Dhabi akak berangan nak pergi sana..
Tengok masjid rasa tenangjer... bandar dia rasa aman....
Tapi kalau kat Malaysia akak suka gak sebab buat di Alor Setar...
Sebab akak dah lama tak pergi sana buatkan akak rindukan Alor Setar..
Tahun 90-an akak belajar di UUM, tentulah Alor Setar dekat di hatikan...
Masatu takder lagi Menara Alor Setar..
Teringin rasa nak pergi sana, rindu ngan makanan utara...
Cepatnya masa berlalu...
 
 

 

23 comments:

  1. Yeahhhh. Nina pun xsbr nk tgk last episoddd

    ReplyDelete
  2. haha tak tengok pun cerita ni.. kalau tengok sekerat jalan, mesti tak feeling.. huaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. follow jugak cite tapi last week miss seminggu..tengok semalam raja ema ckap firdaus tu anak dia dgn hj ilham pulak...apakah??

    ReplyDelete
  4. Betul tu klu dah tertengok mesti nak tgk sampai habis.

    ReplyDelete
  5. tq sbb bagitau..saya x follow dr awal tp dah tertengok nak jugak tahu apa ending ;)

    ReplyDelete
  6. yer..intan pon x sabar juga nak tgk last hari ini..fauziah gaos sangat cantik bertudung kan....cemana la akhir nyer ya..debar gak nih

    ReplyDelete
  7. Wajib tgk ni kak heheheh....cite ni best sbb lieya minat fahrin hihi...

    Ensem!

    ReplyDelete
  8. xsabar tgk ptg niee.....tungguuuuuuuu.....

    ReplyDelete
  9. kalo ptg ni last, x dpt la sy nk tgk, ptg ni ot, kul 8 br spai rumah

    ReplyDelete
  10. Ohh....tak layan pun cerita tu..sebab dah lubang lubang gaya nengoknya...terus mls nk layan!

    ReplyDelete
  11. Yupp.bila dah tertengok drama bersiri ni mesti 'melekat' kan hihi.kalau missed satu episod rasa x best plak.

    ReplyDelete
  12. aikkkk sama la kita Cho he he peminat Fahrin je
    tp tgk kadang2 la, sb ada masa tak sempat tp ok jom layan kat you tube malam2 he hee

    ReplyDelete
  13. x sempat nk layan cite ni..blk pon da mlm..

    p/s akk pekabo?

    ReplyDelete
  14. kak zu pun layan hari last jer..

    isteri si firdaus tu jadi surirumah pun mata hijau u...

    ReplyDelete
  15. tgk masa mula2 jer dulu.... dah habis rupanya......

    ReplyDelete
  16. yeay...dah tgk dah. ending yang bagus.

    ReplyDelete
  17. Citer ni kadang terlayan, kadang terlupa.. so tak tahu keseluruhan cerita :D

    ReplyDelete
  18. finally kahwin juga firdaus ng ain..

    :-)

    ReplyDelete
  19. ending dia ok jgk la..cantik pemandangan sawah padi tu

    ReplyDelete
  20. dah tamat juga akhirnya..best citer ni sbb berlakon kt kedah negeriku kihkihkih

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang