Nuffnang saya

Followers

Tuesday, April 23, 2013

Kedai hiasan dalaman rumah murah ~ KAISON

Oleh kerana dik Ya kata dah tak seronok tengok orang bergaduh
maka kamipun masuk ke kedai KAISON.
Kaison
Kaison, a fashionable yet affordable home decor and gift specialty store that offers a complete range of artificial flowers and plants, baskets, glass and porcelain vases, accents and candle holders, clocks, photo frames, oil painting, home decorations, pillow and cushion, curtain and blinds, rugs, wallpaper, soft toys, gift accessories and ideas and more.
Padahal Kaisonni adajer kat Festival City, akak yang tak perasan.
Mungkin ingat kedaini cuma ada jual barang hiasanjer ..
Akak teruja nak masuk sebab tengok benda yang bawahni...
Tempat letak cup cake dan juga hiasan  dicucuk pada cup caketu
menurut kata yang  empunya majlis dia beli di Kaison..
oooo ada yerk... tu yang pergi kat Paradigmtu terus masuk..
Banyak barang untuk persiapan majlis hari jadi....
Tengok macam-macam jenis belonpun ada...
Sebab ambil gambar curi-curi tengokjer gambar tak leh nak explain...
Nak bagi hadiahpun macam-macam jenis kotakpun ada...

Dah ada idea kalau anak-anak nak sambut harijadi...
Yang pasti akak suka kedai ini...
Suka sangat barangnya yang cute...
Memang habis duit kalau masuk sini....

23 comments:

  1. kaison?? tgh pikir ada jumpa tak kat mana² pasaraya lain.. jj ada x??

    ReplyDelete
  2. Harganya ok x kak?
    Masih mampu bayar? :)
    Saya perasan gak kedai ni dlm paradigm mall
    Tp tak masuk pun...

    ReplyDelete
  3. saya suka singgah kat kaison barang2 dier semua comel2 beg hello kitty pun ade...

    ReplyDelete
  4. ooo.... ade eh kt kl fes??? saya pun tak prasan

    ReplyDelete
  5. Rasanya pernah g Kaison kat KK. mmg rambang mata, sume nak ambik. Harga pun tak mahal.

    ReplyDelete
  6. leh beli barang untuk kahwin :-)

    ReplyDelete
  7. Macam best je kedai ni Kak..cantik2 gift yg depa jual tu...tapi kt Sabah ni comform kedai ni takde :(

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaaa bestnyer kak, tgk pun dh rasa best.. mcm2 ada

    ReplyDelete
  9. salam…kaison? kat mana ya? x pernah dengar lg n..first time dengar..menarik

    ReplyDelete
  10. Alahai kak...birthday anak saya dah dekat nie. Macam nak kena habiskan duit kat sini jer nie...hehehehehe

    ReplyDelete
  11. Bagus laa kedai nie.. senang laa pada yg nak persiapan harijadi leh beli kat sini..

    ReplyDelete
  12. perghhh, mcm2 ada... senang nk cr brg mcm ni utk besday party... tgk cupcake tue wat nureen lapaq..

    ReplyDelete
  13. alamak syoknya! kaison klfc tingkat berapa? kena terjah ni..tq bg info

    ReplyDelete
  14. bunga bunga cantikkan kak...
    ingat nanti nak gi beli sini

    ReplyDelete
  15. ramai yang cerita pasal Kaison ni..wajib terjah nanti ni..

    ReplyDelete
  16. kaison.... menarik tu.......tapi remy pernah jumpa satu cup cakes stand yg comel sangat......tapi daripada kertas keras...syg nak buang lepas tu....

    ReplyDelete
  17. budak2 dapat kedai mainan mmg le suka...maknya le kurang suka hehe

    ReplyDelete
  18. Hai Chozila. Lamanya tak singgah sini. Liza baru jugak open blog to public setelah hampir setahun private. ;)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang