Nuffnang saya

Followers

Monday, April 15, 2013

Pengenalan layan harijadi Atikah

Tahunni sebenarnya teringin nak sambut harijadi Atikah di restoran makanan segera..
Namun atas sebab yang tertentu rancangan itu tidak juga dapat dilaksanakan...
Kiranya untuk harijadi  tujuh tahunni ibu ngan ayah layan keseronokan anak-anak...
Tentulah tempat permainan dan taman tema air jadi pilihan...
Setelah beberapa kali tidak jadi masuk sini...
Akhirnya sehari sebalum harijadi Atikah kami dapat juga bergembira di sini... 
Masuk ke taman permainan REKA ZONE di IOI Mall
Kalau ada yang berhajat nak sambut hari jadi di sinipun boleh..
Atikah hanya tumpang bergambar di sini.... 
Potong kek juga akhirnya tiga bersepupu...
Konon tak nak beli tapi kesianler pulak...
Akhirnya kek yang besartu diagihkan kepada jiran tetangga...
Nanti akak cerita kisah hari minggu kami yang padat dengan aktiviti memenuhi
kehendak anak-anak (ibunya juga!!!)....

22 comments:

  1. lama tak pg wet world tu dgr kabar tiket pun dah naik rege skrg...

    ReplyDelete
  2. hb atikah..dah besar ank dara ni yer..yg sonok nya dia dpt jgk potong kek tu..hihi

    ReplyDelete
  3. Meriah kak! Yg penting besdey girl hepi....

    Tu la kan kak kalo beli kek besar gitu mmg merase laa jiran2...bagus tu kak...tgn yg memberi lebih dr tgn yg menerima....

    ReplyDelete
  4. best nih..mesti banyak aktiviti hujung minggu lepas ye kak

    ReplyDelete
  5. Bepi bday atikah..yg penting have fun together2 gitukn..3 brsepupu tu bday on the same month ke,kak?

    ReplyDelete
  6. Wahhh..bestnya..yg penting anak2 heppi...

    ReplyDelete
  7. Wet world S.Alam ke tu? Sure sonok Atikah main2 air dlm tuh =) =D

    ReplyDelete
  8. wet world shah alam ke tu kak? dah lama x bawa anak2 mandi manda. teringin la pulak bwk diorg. hehehe

    ReplyDelete
  9. mesti atikah seronok sgt2 tu....

    ReplyDelete
  10. mesti hepi atikah kan? hepi besday

    ReplyDelete
  11. Happy birthday atiqah... Moga jadi anak solehah ;-)

    ReplyDelete
  12. ayat last tu yg tak tahan..heee

    ReplyDelete
  13. anak buah kite bufday dia 3.4 tpi beli kek mahal2 tak sedap... hehe.. rugiii.... membazir rasa.. wahh.. seronoknya dia.. hepy bufday dik. hehe.. =)

    ::takpernahpergiwetworld.sobs

    ReplyDelete
  14. bestnyer... mcm2 betul aktiviti bday girl yek

    ReplyDelete
  15. epy besday atiqah.. semoga sentiasa dipermudahkan allah..

    ReplyDelete
  16. Best nya.... hadiah birthday ke wet world. ... hb atiqah

    ReplyDelete
  17. wah..bestnye sambutan =) birthday..enjoy gitu

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang