Nuffnang saya

Followers

Tuesday, April 23, 2013

Membaca amalan mulia....

Lepas seronok jamu mata di KAISON singgah sebentar di Popular Book Store
Anak-anak memang pantang nampak kedai buku mesti nak singgah...
Itu yang akak selalu mintak suami bawakkan diaorang ke perpustakaan..
Kalau singgah mesti dengan muka yang sedih mintak tolong belikan...
Ingat nak ajak suami pergi ke
PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR 2013
Date: 26 April 2013 - 05 May 2013
Siapa yang pergi nanti angkat tangan....
Akak tak pernah pergipun, selalu dengar cerita adik ipar yang selalu pergi...
Kalau akak pergipun nak cari buku untuk budak dua orangni jer..
Jomlah suami kita pergi.. ha.. ha.. sebenarnya dah tau jawapannyer...
saja suka-suka kot kali ini dia baca blog akak...
Kata Azalia kenapa Popular kat sin lagi best dari IOI??
Pernah pergi Popular di IOI tak??
Popular jadi laluan untuk old wing dan new wing...
Dahler raknya rapat memang tak selesa.....

Atikah dan Azalia semangat jenuh nak ajak balik..
Bestler ibu nanti kita datang lagi... 

17 comments:

  1. Agak sempit sket kan popular ioi tu?
    Walau besar dan luas tp byk sgt brg
    Kalu kat sini nmpk selesa la sket :)

    ReplyDelete
  2. Bagus Atikah Dan Azalia, rajiin baca buku ;-)

    ReplyDelete
  3. bagusnya 2 beradik ni.. mmg minat mbaca perlu didik dr kecik.. dr membaca byk ilmu y diperolhinya

    ReplyDelete
  4. bagus lah tu, kecik2 da suka kan buku..bak kata patah2, melentur buluh biarlah dari rebungnya..betul x kak? hihi

    ReplyDelete
  5. bila masuk kedai buku jarang keluar dengan tangan kosong..mesti dapat paling kurang novel sorang satu..

    ReplyDelete
  6. suka betul tengak anak dara akak tu membaca

    ReplyDelete
  7. tekun anak2 membelek buku tu..bagus :)

    ReplyDelete
  8. tekun anak2 membelek buku tu..bagus :)

    ReplyDelete
  9. dah lama sangat tak jejak IOI tu. tak perasan lak popular dia gitu.ehehe

    ReplyDelete
  10. Assalam,

    Tabik spring pd anak2 yg suka membaca. Spt melalui terowong gedung ilmu dgn menafaat yg melimpah ruah.

    ReplyDelete
  11. bagusnye dua beradik ni...banyak membaca luas pengetahuan...^^

    ReplyDelete
  12. bagusnya kalau dorang minat buku dari kecik lagi ni kak..lama2 dah biasa mesti minat sampai bila2

    ReplyDelete
  13. bagus akak.bila kita terapkan anak anak membaca dan minat ke kedai buku,pameran sbgnya,sampai besar akan jadi tabiatkan..

    rajin2 ye atikah dan azalia...

    ReplyDelete
  14. bagusnya anak2 akak suka membaca. saya x pernah sampai lagi kt ioi mall. dulu time cintan cintun pernah gak pergi, tu pun sbb ade show

    ReplyDelete
  15. bagus nyer suke membaca...

    zhariff suke menconteng..hehe

    ReplyDelete
  16. teringin nak pergi jugak pesta buku tu...tapi tak tahu ler sempat atau tak ?

    ReplyDelete
  17. Tulah budak2 sebok nak pergi Pesta buku tu...hari tu rasanya baru pegi....nak gi cari novel le tu...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang