Nuffnang saya

Followers

Wednesday, April 17, 2013

Ole-ole Bandung dari Rozi

W.O.R.D.L.E.S.S.   W.E.D.N.E.S.D.A.Y.
Ole-ole Bandung dari Rozi kawan sepejabat...
Akak kirim pada dia belikan baju t-shirt untuk anak-anakjer...
Dia bagi akak dua benda di bawahni...
Terima kasih daun keladi..
Insyaallah suami akak berhasrat nak bawa kami
anak beranak ke sana hujung tahunni...
Haraplah menjadi kenyataan....
Magnet Petiais (Fridge Magnet) Paris Van Java
Bagelen yang sangat sedap... memang sangat sedap...
 


19 comments:

  1. Ramainya orang tunjukkan fm hari ni.. Nak jugalah...nak satu !!

    ReplyDelete
  2. tambah koleksi FM mmg best, yg x best bila dh penuh, anak2 suka ambik main, abes pecah huhuu...
    nmpk sedap la bagelen tue.. kena plak ngan kopi panas.. perghhhh...

    ReplyDelete
  3. comel la FM tuu....nak jugak..huhu

    ReplyDelete
  4. best gak pi bandung...syurga soping heheheeheh...harap2 betul menjadi impian nak ke sane ...kene kumpul duit lebih2 ni kak heheheeh

    cantik FM tu kak....lieya pun suke FM jenis getah gini...kalo jatuh still bertahan lagi kan kak....murah rezeki akak hah...

    ReplyDelete
  5. saya pun pengumpul FM ni kak..bestnye..cantik FM tu..paris van java lagik! jeles ni.

    ReplyDelete
  6. FM kalau letak kat peti ais memang jadi mainan anak2lah. Senang sekarang ni depa buat dari getah. Banyak FM Aina lekat kat opis nak elakkan anak2 main, almaklumlah semua tu kawan2 yg bagi.

    ReplyDelete
  7. best2... makin penuh la fm akak kt peti ais tu ek, bagelen tu msti rangup kan kak...

    ReplyDelete
  8. Tmbh lg koleksi FM ek..kita pun teringin nk pegi bandung..tp my hubby x suka p dunia shopg tu..nmpk gaya kena tggu pelawaan kwn2 opis yg nk ke bndung..jd bujang dgn bdk2 opis best..hehehe

    ReplyDelete
  9. saya suka giler bagelan tu kak...kalau dapat perisa vanilla lagi best...kalau gi sana, sure borong tu banyak2...borong sekali pisang salai cheese...perghhhhh...

    ReplyDelete
  10. hu.hu.hu....jeles tgk FM tu...InshaAllah akhir bln 5 ni nk p shopping kt Bandung pulak.....dasar xpuas p shopping kt vietnam hr tu.......

    ReplyDelete
  11. untung akk, dah la cantik lak tu magnet bar tu.. buat koleksi kak... hehehe

    ReplyDelete
  12. munna pun berangan nak ke Bandung....

    ReplyDelete
  13. Wah FM! Nampak sedap la bagelen tu..nk skit..hi hi

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang