Nuffnang saya

Followers

Tuesday, April 2, 2013

Akak yang bertuah

Terima kasih atas doa kalian...
Akhirnya akak merasa juga dapat hadiah cabutan bertuah..
Walaupun tidak dapat hadiah utama, tetap bersyukur...
Sebenarnya ada entry jalan-jalan akak masa cuti sekolah
yang belum habis tapi beri laluan untuk majlis makan malam OSK dulu...
 
Jom tengok apa yang akak dapat malamtu...
Inilah dia... kegunaan dia akakpun tak tahu lagi.... 
 Berkobar-kobar anak akak buka pembalut hadiahni...
Belum baca lagi cara-cara guna dan sebagainya... nantilah kalau senang...
 
Hadiah yang ditunggu oleh akak sebenarnya adalah baucer tidur hotel dan tiket penerbangan ke Kuching.. takperlah sekurang-kurangnya tahunni akak dapatler gak... Syukur Alhamdulillah... Lepasni entry akak tentang majlis makan malamtu.. 

20 comments:

  1. Ape tukak...mcm iron tp macam bukan....jakun plak lieyaheheheheeheh

    Xpela kak yg penting nombor naik...lieya ni kak kalo ade lucky draw mmg susah nombor naik...xde ong org kate!

    ReplyDelete
  2. mcm iron steam ja.. x yah gosok bagai juz sangkut baju kat hanger n steamkan.. tu sbb dia letak steam & go :)
    tahniah yerr

    ReplyDelete
  3. tahniah...walau saya pun tak pasti apa tuu??

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, best kalau menang lucky draw ni :)

    ReplyDelete
  5. lucky la akak..aik akak pon mengidam nak ke kuching?heee sama cam plan sy nak bercuti ke sana...jom kite wat rombongan kak..

    ReplyDelete
  6. tahniah kak... ni mcm iron juga kan.....

    ReplyDelete
  7. tahniah kak. ada lah gak tuahnya tu... kalau saya, emmm nak dapat apa2 yang dikatakan lucky draw tu memang tak de lucky nya lah... :)

    ReplyDelete
  8. Vakum keta ke tu CZ...macam je...

    ReplyDelete
  9. Salam kenal.wah tahniah,dpt hadiah..bestnya.apa tu sis?

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah kak..rezeki tu.......

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..rezeki jgk ni k'zila..takpela..mane tau next time dpt yg lg grand :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..tahniah2 murah rezeki :-)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang