Nuffnang saya

Followers

Thursday, April 11, 2013

Spontaneous Thursday ~ 11-04-2013

Hari khamis yang lemau..
Nasib khamiskan sebab esok dah jumaat...
Hari ahadni harijadi Atikah...
Tiada cadangan apa-apapun lagini..
Kesian gak dia menghitung harijer..
Mak bapak buat tak reti...
Mungkin kita beli cupcakesjerler...
Yang cam gini sesuai kot sebabper
anak-anak akakni terutama Azalia tak berapa gemar benda manis...
Kalau beli kek untuk makan sekeluarga memang akakler yang makan sorang-sorang.. 
Material: Shiffon
Pattern: straight
Price: RM35 (postage RM6)
Material: Shiffon
Pattern: Halfmoon
Price: RM29 (postage RM6)

Berkongsi biz adik sepupu suami akak yang gambar tudungtu...
Siapa yang berminat boleh ke FACEBOOK NADYA AZMAN

25 comments:

  1. mesti dia tertanya2 kan ape la mak abah dia nk wat surprise nnt. mujur jatuh pd hari ahad :)

    ReplyDelete
  2. wah cantiknya halfmoon tu..

    hepi besday Atiqah

    ReplyDelete
  3. kalau cupcakes dorang suka pe salahnya kan kak cho

    ReplyDelete
  4. happy besday atikah (in advance )
    terliur lak tgk CC atikah tu...ishh ishh ishh..hehe

    ReplyDelete
  5. Kalau dulu Sabtu Ahad adalah hari rehat, sekarang ni kakcik rasa lagi penat! ;-)

    ReplyDelete
  6. wow!! cantiknya tudung2 tu kak...

    ReplyDelete
  7. wah Atikah x sabar nak tunggu ahad nie.Cantik2 tudung tu,modelnya pun cantik.

    ReplyDelete
  8. suspen gak tetiba kluar gmbar model brtudung....hehehe.....
    cute je cup cake tu.

    ReplyDelete
  9. kunjungan perdana gan..
    salam kenal dan sukses terus..
    mampir balik ya..

    ReplyDelete
  10. Hepi besday Atikah... moga jadi ank yg solehah..

    ReplyDelete
  11. alahai, nasib ler dia xtau yg akak xde plan pape lg..hihi tp budak2 biasa dia suka hadiah je kan? tang kek tu xkesah sgt..ke kesah? err..hehehe

    ReplyDelete
  12. laa ye ke kak besdei atikah....eheeemm menanti sesuatu special tu kak dari akak heheeheh...

    kak, akak beli kan kek baskin robin pun sedap kak...kecik jek, lagi pun kek dgn aiskrim sure budak2 ni excited makan kak ...

    ape2 pun hepi besdei in advace atikah...semoga jadi anak yg bijak, solehah dan sihat2 selalu....maintain cute okey!

    ReplyDelete
  13. Happy besday atikah..semoga membesar menjadi kebanggaan ayah ibu..hihi..dgn penuh kesabaran atikah menunggu plan ibu ayah..cupcakes sedap dan comel

    ReplyDelete
  14. hujung minggu ni birthday atikah, mesti makpak dah plan nak makan mana2kan, anyway...happy birthday atikah, semoga menjadi anak penyejuk hati ibu dan ayah ye

    ReplyDelete
  15. mesti mak abah atikah ni nk buat surprise. hehe.

    ReplyDelete
  16. hehe,, dia mesti x sabar nk potong kek.. bdk2 walau tak suka mkn kek.. tp kalobade kek mmg dia suka sbb nk potong. happy birth in advance utk atikah..

    comelnyer . y halfmoon tu sebeijik cam lya..tp warna lain.. lya beli mahal giler.. rm59.. huhu.. atau maybe time lya beli dulu halfmoon bru keluar tu mhl kot.. xtau la..

    ReplyDelete
  17. Tengok orang pakai come lote cantik...sendiri pakai? hehe lawak pun ada... utk anak sesuai kotkan CZ

    ReplyDelete
  18. KA pun suka yg manis2 ni.. cantik2 tudung2 nyer tu

    ReplyDelete
  19. tak kisahlah beli kek yang camna kak... yg penting raikan hari lahirnya tanda kita ingat kat dia. happy birthday in advance ye atikah!

    cantik halfmoon tu kak..

    ReplyDelete
  20. Mesti ada celebrate punya...
    Mana boleh takde kan? Kan?
    Hehe

    ReplyDelete
  21. happy birthday atiqah dari uncle remy!!!

    ReplyDelete
  22. Cantik jgk tudung tu kak..bolehla jenguk2 nanti :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang