Nuffnang saya

Followers

Tuesday, April 2, 2013

Gambar Dinner aka Gathering OSK Selangor

Tajuk di atas menghancurkan bahasa ibundaku.. maafkanlah...
Harini akak nak meronda blog kawan-kawan.....
Berbalik kepada tajuk di atas
seperti yang akak ceritakan jumaat lepas
akak pergi jamuan makan malam syarikat..
Bukanlahlah jamuan makan malam yang besar sebab ini
hanyalah perhimpunan untuk Wilayah Selangor (Selangor Region)..
Kalau tahun yang sudah-sudah Selangor,KL dan HQ bergabung sekali...
Majlis lebih meriah dan hadiah cabutan bertuah lebih hebat lagi...
 
Macam pelikjer bahasa akaktu, hentamjerlah labu...
Apapun seperti biasa biarlah gambar berbicara...
Lebih mudah nak pahamkan..
Tema untuk makan malam ialah "favourite personality and character"
Jadi macam-macam gaya dan rupalah yang boleh kita tengok...
Jom layan...
Ini yang satu opis ngan akak kecuali yang seluar coklat...
Yang jadi robin hoodtu bos akak.. muda lagikan...
Staff Kajang, si wicked witch adalah pemenang best dress tau ...
 Akak yang datang tak bertema..
Yang semeja dengan akak... Hisham dan Am...
Inilah kesukaan budak2 chayanunalif kalau dinner... 
Nasib meja kami semua melayu, jadi oklah sikit..
Sebab bendaniler akak memang tak beraqpa gemar nak gi dinner...
Makanan umph camner nak cakap yerk tak menepati selera akak...

Pemenang persembahan malamtu dari USJ Taipan..
Antara yang terpilih pakaian terbaik malam tu...
Semuapun dari Bandar Puchong Jaya....
Gambar dari facebook Dayana... Staff Kajang dengan Mr Cheng,
bos untuk Wilayah Selangor.
Orang kuat majlis .. Puan Phyliss our HR...

Akhir kata inilah majlis terakhir sebagai OSK kerana tahun depan kami
telah  menjadi RHB-OSK... Tak tahu lagi macamana harap bertambah baiklah...


33 comments:

  1. waa kemain meriah majlisnyer tu...macam costume digayakan...unik sungguh

    ReplyDelete
  2. Wah meriahnyaa..siap ada tema pakaian lagi.. :)

    ReplyDelete
  3. perghhh,grand betul ni kak..ramai cina kan..emmm..kalo nens suka dtg dinner2, tp kalo bab tang laga2 gelas tu jd x bape suka..

    akak, molek pakai tema arabian..hehe

    ReplyDelete
  4. tema yg grand...nak wat camner kak kalo da bercampur pelbagai bangsa..pasti ade benda camtu kan,,,nak x nak akak kene pi jugak kan..

    ReplyDelete
  5. semua ikut tema malam tuh...
    meriahnya...

    ReplyDelete
  6. cina2 mmg suka yamseng kalau ada dinner macam ni kak..hihihih

    Siap ada costume firaun..hahah

    ReplyDelete
  7. betul.kalau dinner di cemari menda menda gini memang sangat tak best. kalau company kita, kita sorang je melayu. so dorang pi dinner. kita dapat duit. hhahahaha...

    duit tu leh guna tuk ber dinner ngan suami & anak anak.

    ReplyDelete
  8. wah meriah dgn pakaian beragam ;)

    ReplyDelete
  9. meriah dgn kostum memasing...
    akak pun kalo gi dinner jarang nak berikut tema....

    ReplyDelete
  10. kalau kerja swasta, banyak ler dinner macam ni..kalau kerja kerajaan nan hado kak...hehe

    ReplyDelete
  11. suka tgk lau dinner2 ni.. bertema.. cantik2.. lawa2.. kacak2.. hehehe

    ReplyDelete
  12. semua vogue2 gitu..mesti meriah :)

    ReplyDelete
  13. best mcm2 character ada...hhehhee yg org HR tu scary...adakah dia scary juga bila tak bercostume? aagggaga

    ReplyDelete
  14. kat mane tempat ni kak?

    dinner kalau ikut tema tu yg malas tu...hehe...

    ReplyDelete
  15. bestnyerrrrrrrrrrr
    kalo eB la eB pakai cleopatra kot.. hik3

    ReplyDelete
  16. Macam-macam costume. Kalau kakak pun dah malas nak ikut kalau temanya macam tu gaya..

    ReplyDelete
  17. first time tengok muka akk.. pretty much! hehehe... wahh meriahnyaa stuffmates akk.. majority non muslim... syok!

    ReplyDelete
  18. wahhhh meriahnya kak... grand gitu..mengimbau kenangan yang dedulu.. hehehe...

    ReplyDelete
  19. meriahnya dinner :)

    colleagues akak byk chinese rupanya

    dorg mmg suke yam cha :)

    ReplyDelete
  20. Wah best tu dinner company siap ada tema..sakan melaram la dema..samala sy klu ada tema gini x pandai nk cari dress yg sesuai dgn kita.sy pilih character ana muslimah je kot..tutup litup sume...kekeke

    ReplyDelete
  21. Meriahnya,bestlah semua bergaya sakan dgn baju2 diaorg.

    ReplyDelete
  22. syok tengok dinner yg bertema ni....macam mcm gaya dan rupa!

    ReplyDelete
  23. wah bestnya, masing2 sporting ikut tema malam tu kak ye

    ReplyDelete
  24. costume party lagi...akak pun ok aper... ala ala muslimah lady.....

    ReplyDelete
  25. wah....meriah2..mcm best gak tema nikan?sy nk suggest kt teachers club kt skolah sy bt tema ni la for this year' dinner,ngehehe!!!eh..bkn tema k'zila dato' ct ke?ehheh!!

    ReplyDelete
  26. selalunya majlis2 mcm ni mesti ada tema kan...best tuh...meriah :-)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang