Nuffnang saya

Followers

Sunday, April 7, 2013

Restoran Yik Mun ~ Pau Tanjung Malim

Sambungan lagi lepas balik dari Bukit Fraser
Isyh tak habis lagiker Cho Zilani cerita jalan-jalan diani..
Ini kira dah habisler ok....
Cuti singkat kami ini rupanya 3 dalam 1 tau...
3 negeri kami pergi tau...
Dari Selangor kami datang
Berjalan-jalan ke negeri Pahang...
Akhirnya makan pau di negeri Perak
negeri kelahiran teman...
Singgah ke Restoran Yik Mun di pekan Tanjung Malim...
Suami akak kalau dia kerja kawasan Hulu Selangor memang selalu singgah sini..
Sampai nama pelayan comeltu pun dia tahu...
Suami siapalahtu!!!!!
Makanan dia chinese style... rasa dia ok jugak...
Bukan hanya ada pau tau, macam-macam ada...
tapi sebab dah makan tengahari di Bukit Fraser
selera makantu kuranglah sikit...
Sori sangat kualiti gambar amat teruk entah apa yang akak setting..
Layan apa adanyalah...
Tunggu ayah baca menu dulu....
Banyak pilihan .. silap patut muka sebelahnya amek gambar.
maalumler dah penat... 
Tak payah signboard canggih, ramai yang singgah sini....

13 comments:

  1. Sedap pau..saya pun kalau balik Tapah, selalu juga ikut jln lama sebab nak singgah makan di kdai ni.. Kalau makanan dia, saya suka nasi goreng...

    ReplyDelete
  2. eeee...sedap pau tu...yan pernah singgah makan kat sini...

    ReplyDelete
  3. menarik, one fine day nanti saya nak cuba jugak

    ReplyDelete
  4. msti best pau dia..
    saya ada sedara kat sungai tengi..
    mmg dekat dengan tg.Malim ni

    ReplyDelete
  5. ermmm sedapnyer pau....saya suka pau dagingn kacang....

    ReplyDelete
  6. tak pernah singgahlah zila

    ReplyDelete
  7. part jalan2 cari makan part yang paling best..hihihi tp tu lah, kitorang belum penah lg p jenjalan makan angin kat perak tu..xtau ape yg menarik kat sana..hihi

    ReplyDelete
  8. Sedap tuu pau..so zila order pau je lar yerr..

    ReplyDelete
  9. lya x pnh lg msuk kedai y msakan chineese style.. lya kurang mkn pau..

    ReplyDelete
  10. seronoknya jln2.sampai 3 negeri tu. syok yer.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang