Nuffnang saya

Sunday, April 18, 2010

HaPpY BiRtHdAy Nurul Atikah

Salam sejahtera..
Wah2 lama tak bersiaran nampaknyer akakni. Blog terbiar sepi tapi akakni sebenarnya sentiasa aktif dialam cyberni tapi duk menyibuk kat http://ikhlas-atilia.fotopages.com/ ngan facebookler apa lagi. Boleh gitukan!! Teringat jugak nak buat cerita baru hari-hari di sini tapi ada masalah jugak, isyh!! akakni banyak masalah rupanya. Tapi tak kisahler dik ooooiiiii blog akakni bukannyer ada orang kesahpun cuma akak ingin mengabadikan kenangan-kenangan terpilih yang mungkin tak boleh mencelah di http://ikhlas-atilia.fotopages.com/.

Tapi cerita majlis harijadi Atikah memang tak boleh terlepas untuk disiarkan kerana ini merupakan saat-saat penting kehidupan anak sulung yang amat dicintai. (bila pulak guna bahasa akakni!! tapi cam sedap pulak.. lantakler labu)... Olah kerana tahuni akak memang berhajat sangat nak buat tiup lilin kat tadika Atikah maka inilah sedikit sebanyak kejadian yang berlaku pada 14hb April yang lepas.



Tahniah untuk anak ibu tercinta NURUL ATIKAH BINTI MOHD RAFI yang kini berumur 4 tahun dengan jayanya. Semoga Atikah menjadi pencinta ibu dan ayah selamanya, menjadi anak yang solehah berjaya dunia dan akhirat. Semoga dipermudahkan perjalanan hidup Atikah dan dilindungi dari syaitan dan iblis yang menyesatkan. Amin... Amin.. Amin...



Terimakasih sekali lagi untuk http://aishahahmad.blogspot.com yang menrealisasikan impian Atikah pada hari istimewanya iaitu kek Barbie tree musketeers. Tapi tuler akakni ha! rasa cam tak puas tengok kek tu maalumler lepas ambik dari http://aishahahmad.blogspot.com (1st time jumpa walaupun dah dua kali orderni- terimakasih bagi diskaun) terus jer hantar ke tadika. Nasib baik http://aishahahmad.blogspot.com ni der tayang kek ni kat blog dia, cantikkan....


Happy Birthday to You.. Happy Birthday to You.. Happy Birthday to Nurul Atikah... Happy Birthday to You.... Camnerler perasaan dia gamaknya masa kawan-kawan dia menyanyikan lagu Happy Birthday nikan, tapi masa balik kita tanya Ika nyanyi tak lagu Happpy Birthday tadi.. Dia jawab Ika sorangjer tak nyanyi semua orang nyanyi. Betul gakkan sebabnya orang nyanyikan untuk diakan, diakan birthday girl


Ini pulak acara pemberian cenderahati dari kami sekeluarga untuk kawan-kawan Atikah seramai 65 orang. Anak akak dah macam YB nak bagi sumbangan pulak rupanya dan terharu bila dengar budak-budakni kata " Thank You Atikah".


Acara tengok wayangni sebenarnya dirancang "last minute" disebabkan alang-alang akak ngan suami bercuti apa salahnya kami tengok cerita "How to train a dragon" kat IOI Mall Puchong. Ceritanya boleh tahan dan yang penting gambar dia memang membuatkan kita rasa teruja tapi adalah sikit insiden budak beduani buat perangai dalam panggung tapi abaikan saja diaorangkan budak-budak. Sori ambik gambar kat Toy Story yang nampak lebih "happening".

4 comments:

  1. salam cho! syoknye jumpe cho kt sini plak.. jgn luper jd follower blog ai plak yer... hehehe.. rindu la kt cho.. happy belated bday tu atikah sayang.. moga menjadi permata paling berharga buat ayah bonda..eh, dia sebaya syahmi ye kak?? lahir 2006 ye? lorrr...

    ReplyDelete
  2. salam..
    happy belated bday utk atikah.. cantik kek bdaynya tu!! ada bakat jd YB dh tu.. ehhe..

    ReplyDelete
  3. santik la kek tu..font dia lagi la kite suke..

    cho..folo la blog kite plak..

    ReplyDelete
  4. zila..terima kasih ye ode lagi dgn kita..

    hepi belated birthday pada Atikah, semuga menjadi insan yg membahagiakan ibu & bapa...AMIN

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang