Nuffnang saya

Followers

Sunday, February 24, 2013

Shape Up your Lifestyle 14 day program

Macam entry lepas pasal diet oh dietkan. Oleh kerana tak mampu nak beli SD11 atau herbalife maka akak carilah penggantinya janji makanan berkhasiat. Teringatkan fitnesse yang akak pernah cuba dahulu. Rasanya sedap dan boleh dijadikan makanan kudapan... Teringin sesangat nak kurang berat badanni sedaya mungkin. Semoga diberikan kekuatan untuk mengikuti saranan dan cadangan yang didapati dari internet mahupun bahan bacaan..

Harini bersarapan dengan susu dan fitnesseni.. boleh tahan kot sampai tengahari.... amin....
Cantik kotak dia... 
Kalau dapat badan secantik gitu ... blog akak mesti penuh gambar akakjer... 
Kalau ikut pelan pemakanan ini memang sangat menjadilah yerk... 
Kesihatan yang baik kalau rajin makan benda yang berseratkan... 

Dah lama tak ambil tahu pasal kalorini... 


10 comments:

  1. Cayok2 sis. Hihi. Sy skg tgh usaha nak lose jgk ni. Hari ni baru cukup seminggu. Akak berrsenam x? Buatlah pagi malam. Sy buat dua kali. Aerobik. Squat. Sit up. Best kakkkk.. senaman + diet. Cayok sisss. Dont give up

    ReplyDelete
  2. teruskan usaha ye kak...
    mmg patut kita ambil tahu pasal nutrien dalam pemakanan kita...org yg tak diet pun.. hihi..tp kalau tgk makanan sedap, bab ni tak fikir dh, ni yg payah

    ReplyDelete
  3. wah, kebetulan lak akak. Liza baruu pergi ceramag pasal breakfast. Cam sangat teruja ja cerita pasal diet and breakfast ni. ehe

    ReplyDelete
  4. wah.... semakin berkhasiat diet meal hari nie..... semoga berjaya nanti....

    ReplyDelete
  5. All the best kak mendietkan diri!!... hehe apapun, kesihatan tu yang penting, betul tak??? tambah2 umur semakin meningkat.. hehehe

    ReplyDelete
  6. nie memg sedap.. ayu suke beli nie dulu... makan gitu je pun sedap...

    ReplyDelete
  7. bab diet ni lah yang paling susah sikit...


    ReplyDelete
  8. kalau ikut jadual dia tu mesti boleh kecikkan sikit badan ni.... tapi nafsu makan okje ni susah betul nak kawal!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang