Nuffnang saya

Followers

Thursday, February 21, 2013

Peta KidZania KL (2)

Jom kita terokai dunia KidZania di tingkat atasnya pula..
1: AirAsia Flight Attendant ~Perform a cabin crew's tasks of giving safety annoucements, checking safety procedures and serving in flight meals
2: AirAsia Flight Simulator ~ Be the first officer in charge of an aircraft's take off and landing protocols. Be seated in the cabin area as passengers
3: Air Conditioning System ~ Explore the air conditioning ducts that link different areas of the city together
4: Dell™ Notebook Factory ~ Design notebook covers and assemble notebook components
5: The Globe Disco Lounge ~Explore your artistic talents by learning dancing steps. Challenge each other by playing various lounge games
6 : Urbano's House ~ Take a bubble bath, build a sand castle, play with kitchen appliances or enjoy a puppet show
7: Urbano's School ~ A venue for toddlers to play musical instruments and educational games

8: City Clock ~ Participate in the clock tower dance choreographed by the Zupervisor and performed every hour on the hour
9: SeaMaster Bottling Plant ~ Be taken through the bottling and quality control process for reverse osmosis water
10: OREO Cookie Factory ~ Be taken through the process of OREO biscuit manufacturing and packaging
11: Cadbury Chocolate Factory ~ Learn how to make actual chocolate bars
12: Games Room ~ Compete individually or as part of a team in air hockey, pool and foosball.
13: TV3, ntv7, 8TV, TV9 TV Studio ~ Participate in TV production, perform live reporting, man the camera, cue the presenter or handle the cue cards
14: Pharmaniaga Citrax Vitamin Factory ~ Learn the process of making vitamins
15: Vitagen & Marigold Milk Factory ~ Be taken through the process of cultured milk manufacturing and packaging
16 : Mini Melts Ice Cream Factory ~ Learn the process of making Mini Melts ice cream
17: Siemens Low Dase CT Scan Room ~ Experience the process of performing a computed tomography scan
18: Nursery ~ Become trained nurses to take care of infants
19: Endoscopy Room ~ Explore human internal organs through an endoscopic procedure
20: Surgery Room ~ Perform a surgical procedure to remove a tumor
Petunjuk :

warna : + kidzos

warna : - kidzos
warna : + kidzos & - kidzos

Sebelum masuk kemana tempat pekerjaan cubalah tengok kertas kenyataan seperti dibawah ini.. Kalau dilihat dari situ bermakna untuk bekerja  di TV3 boleh ada sehingga 8 orang peserta. Masa yang di ambil adalah 50 minit dan umur yang dibenarkan hanya 4 tahun ke atas. Kalau dapat selesaikan pekerjaan diberikan maka wang kidzos sebanyak 10 kidzos akan diberikan sebagai ganjaran...
Oleh itu kalaulah kita nampak yang berbaris di depan kita dah lebih dari 8 kanak-kanak maka masa menunggu memang terlalu lama.. 50 minit dan kebawah untuk yang dah ada di dalam, 50 minit lagi untuk yang berbaris.. Jadi kita kena tunggu lebih kurang sejam lebihkan... Jangan risau sebab kebanyakan tempat memakan masa lebih kurang 20 minit...

7 comments:

  1. Bab nak kena menunggu yg lotih ni. Nak p tp mmg kena pi waktu weekdays dan bukan cuti sek kan?

    ReplyDelete
  2. Bestnya kalau M dapat bawak Khalish pi sana...

    ReplyDelete
  3. kidzania ni kat mana ek???ni baru kali pertama dengar.hmm

    ReplyDelete
  4. Syoknya... keja dpt duit ek? Saya ingatkan cuma kerja je tak dpt duit. Nnt bleh la buka akaun cimb utk simpan kidzos tu ek?

    ReplyDelete
  5. boleh tahan floor plan dia..... besar dan menarik......

    ReplyDelete
  6. Macam seronok btl lah tempat ni kan?.. kami tumpang tgk dr blog tuan rumah ni je lah..:)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang