Nuffnang saya

Followers

Monday, February 4, 2013

Baru balik dari kampung

Harini kalau boleh tak nak datang kerja tapi mana bolehkan.. Kena kerja juga walaupun hati memikirkan pasal kerja terbengkalai dirumah. Selepas dua minggu berturut-turut balik kampung akak rasa macam nak tinggal di Perak selamanya. Tapi tak boleh jugalahkan. Teringatkan keadaan apak akak yang kena pergi cuci luka setiap hari dua kali lagilah akak rasa sedih. Kitani jauhkan kesian teringatkan adik dan ipar akak yang tinggal di Sitiawan terpaksalah bergilir untuk hantar apak.

Harap luka apak selepas dibedah kerana bisul cepat sembuh maalumlah apak akaktu ada penyakit kencing maniskan. Harini tak boleh bebel panjang sebab banyak kerja yang belum diselesaikan. Ada masa akak akan round blog kawan-kawan yang sentiasa memberikan semangat pada akak di sini. Selamat Bekerja untuk semua, semoga hari isnin kita tidakler layan blues sesangatkan.. hidup haruslah rock (batu)... Harini gembira dapat email dari http://www.mykhalish.com/ yang header akak dah siap.. tunggukan kemunculan wajah baru blog akak.
Keberanian untuk berubah..... 

30 comments:

  1. semoga apak akak cepat sembuh..tak sabar nak tengok wajah baru blog ni...

    ReplyDelete
  2. Tapi sekurang-kurangnya adalah yg menjaga org tua tu. Kalau tak lagilah hati tak senang. Kalau diabetic kena operation memang kena lebih perhatian. Moga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh bapanya ye....
    kalau luka di kaki asap dgn bakar sabut biar dia cepat kering lukanya tu dan tak hitam kulit tu ada cina dkt sini bgtahu mak dia buat gitu

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tengok...semoga bapak akak cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  5. moga ayah akak cepat sembuh yer..

    waaahhhh.. x sabar nak tengok wajah baru blog akak~

    ReplyDelete
  6. Moga ayah akak cepat sihat dan sembuh ye..
    Takpe kak.,.umah selagi takde orang datang,bior je terbengkalai dulu..letih kita kalu semua nak tip top kan.kalu ada maid syiok ar..hehe..
    saya yang housewife pun tak tip top umah pun...hehee.tak larat keje cam maid..hehe

    ReplyDelete
  7. balik sitiawan, kg nur kat sini juga..
    moga apak cepat sembuh, lega rasa hati sebab ada yang jaga apak....

    ReplyDelete
  8. semoga ayah akak cepat sembuh ye kak...insyaallah

    ReplyDelete
  9. semoga apak akak cepat2 sembuh okayh..be strong kak...

    ReplyDelete
  10. cerita pasal apak, i miss abah so much..

    ReplyDelete
  11. moga apak akk cpt sihat..tak sbr nak tgk wajah bru..

    ReplyDelete
  12. nurulpun tak bape chat selesma plus period pain..sengugut,,hohoho

    semoga akk lekas2 sembuh..wah tak sabaq nak tunggu header

    ReplyDelete
  13. Semoga apak cepat baik.... betul tu, kalau weekend balik kg mesti byk keje yg tergendala... nak but camne tanggungjawab sebagai anak kena ambil kira jugak!

    ReplyDelete
  14. Ish, cam mengekor OKje lak saya ni.. hehehe.

    Moga bapa akak segera sembuh, bukan senang nak jaga luka orang yang ada diabetes ni kan.

    Masa kita kecik dedulu diaorang jaga kita macam mana kan so kita kena lah balas balik bakti diaorang tu kan. :)

    ReplyDelete
  15. SEMOGA APAK AKAK CEPAT SEMBUH YE.....

    ReplyDelete
  16. mmg tak sampai hati nak serahkan tanggungjawab tu padal org yang sama je, tapi takpe kak, derang dpt pahala. :). InsyaAllah apak akak akan okay tak lama lagi. Yey! Tak sabar nak tgk header baru.

    ReplyDelete
  17. Moga cepat sembuh..
    wahh.. blog akan berwajah baru nti..msti lawa..:)

    ReplyDelete
  18. akk., nk add utk pos hadah..

    ReplyDelete
  19. semoga apak akak cepat sembuh.kena jaga btol2 tu kan.

    ReplyDelete
  20. wah nk tggu wajah baru akak ni. hehehe..

    ReplyDelete
  21. moga apak segera sembuh... Amin...

    ReplyDelete
  22. semoga bapak akan akan segera sembuh......

    ReplyDelete
  23. inshaaAllah,kak...moga dipermudahkan semuanya :))

    ReplyDelete
  24. tahun baru blog pun berwajah baru

    ReplyDelete
  25. semoga apak akk cepat sembuh yer..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang