Nuffnang saya

Followers

Monday, February 25, 2013

Princess Azalia

Sambungan entry ambil gambar di IOI...
Giliran Princess Azalia pulak..
Adik Ya dapat pakai baju warna pink jadi nampak berseri...
Princess Azaliapun boleh berangan jadi princess sebab dapat mahkota..
Senyum tarik namanyani... 
Dik Ya amek gambar tak nak senyum.
Princess kena selalu senyum... 
Senyumlah puteriku... 

25 comments:

  1. teringin gak nak photoshoot utk anak dara ayu ni. dia mmg fanatik princess2 ni..

    ReplyDelete
  2. alah comelnyeee
    geram tgk bila budak2 nie dpt pakai macam nie kan ;)

    ReplyDelete
  3. betul kak, color pink ni lebih naik kan sbb background dia biru.. anyway..dua2 pun comei :)

    ReplyDelete
  4. Senyuman memikat.
    Kakak nie Zila kalau tengok budak macam mana gaya mereka pun tetap cantik ikut mata kakak - suka:)

    ReplyDelete
  5. he..he... malu kot depan ramai orang...

    ReplyDelete
  6. amboi amboi princess ni
    nape tak senyum tu he he senyummm lg tambah cute

    ReplyDelete
  7. comelnyaaaaaaaaaaaaaaaa.. asal comel sgt ni?? Nak juga pakai macam tu.. boleh tak boleh tak?? ngeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  8. mmg cantik pwincess nih, tp pwincess kene senyum manis lg

    ReplyDelete
  9. alololo comelnya princess tecik nih.. :)

    ReplyDelete
  10. Ala alaaaa..tomei.
    Da besar lagi lawa ni... :)

    ReplyDelete
  11. cantik dan comel dua princess akak ni...

    ReplyDelete
  12. ololol...so suwiiitttttt princesss azalia:)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang