Nuffnang saya

Followers

Wednesday, February 13, 2013

Wordless Wednesday ~ 13022013

Hari ini jalan raya tersangatlah lenggang...
Macam tak percaya, tapi itulah hakikatnya ramai orang bercuti..
Sampai pejabat rasa terkejut pulak tengok ramai staf dari Kajang...
Rupanya pejabat kami di Kajang terbakar, terpaksalah datang Puchong..
Semoga masalah cepat selesai, kalau tidak kesianlah diaorang...
Oleh kerana pejabat hari ini ramai orang hanya sekeping gambar untuk hari kurang berkata-kata.. Insyaallah akan datang ke blog kawan-kawan hari ini...
Bakal menggantikan Shalin Zulkifli

40 comments:

  1. sama la kite kakak..gie opis td jalan amat lengang..hehhe..

    ReplyDelete
  2. Minggu depan jalan akan sesak semula...

    ReplyDelete
  3. melentur buluh biarlah dari rebungnya kan. insyaAllah, suatu hari nnt pasti akan jadi pemain boling yg hebat!

    ReplyDelete
  4. anak yati nak dua 3set dah tukar set bowling tuh.....hehehehee

    ReplyDelete
  5. betul kat tempat akak pun sama, nak parking keta pun senang aje, tak yah berebut di pagi hari. legaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. wahhhh.., tapi mana bola bowlingnye makkk..,ahHKs

    ReplyDelete
  7. Terbakar masa cuti CNY ke Zila? Sedihnya. Habis document semua macamana?

    Tak mustahil jadi pengganti Shalin..

    ReplyDelete
  8. salam kak...

    hari ni jalan lengang,ofis pun lengang saya ni..

    boleh diasah bakatnya dari kecik tu kak.

    ReplyDelete
  9. ada bakat tu !.. tq singgah blog KA Ye

    ReplyDelete
  10. In Shaa Allah Auntie sentiasa doakan

    ReplyDelete
  11. Harap pejabat kat Kajang tu terbakar bukan angkara mercun!

    ReplyDelete
  12. ramai lagi yg bercuti ni.sebab tu lenggang jea

    ReplyDelete
  13. simpati kat pekerja2 dari Kajang tu...semoga semuanya ebrjalan ngan lancar..

    ReplyDelete
  14. teringin juga nak main bowling...

    ReplyDelete
  15. Ramai lg yg ada kt kg,tu yg jln lengang tu...hehe...
    Shalin junior ni yek:-)

    ReplyDelete
  16. ya mv pun suka hari ni jalan lenggang

    ReplyDelete
  17. memang ramai lagi yang bercuti... seronokla sikitkan.. bila jln lengang...

    ReplyDelete
  18. btul g opis pun mcm ada kita jer kat opis nih..huhu

    ReplyDelete
  19. betul ke jalan hari ni lengang. saya tak bawa kete. so x tau jln raya hr ni cam mana. best la klw lengang kan..

    ReplyDelete
  20. chaiyokkkk!!!

    tp jgn lupe, pas main pandai2 la simpan yer.. heheheh

    ReplyDelete
  21. ramai org cina bcuti kot..tu psl jln raya lenggang..cam nmpk beno lak cina yg kuasai KL..kekeke..huhu

    ReplyDelete
  22. jln lenggang sbb bdk2 cuti sekolah kak...

    ReplyDelete
  23. Wah...lawa warna pin boling tu....dah tgk entry yg bergambar terbakar tadi... Syukur tak ada yg jadi mangsa..

    ReplyDelete
  24. Wah...bakal mngharumkan nama mesia nih..

    ReplyDelete
  25. dulu masa kecik2, saya pun suka duduk lagu tu..
    macam katak kata emak..heee

    ReplyDelete
  26. lupa nk tanya, akak mmg dok kajang eh? alaa semalam baru dok sana sblm balik. alaaa.

    ReplyDelete
  27. Memang best kan kalau selalu jalan lengang macam ni ;D

    ReplyDelete
  28. insyaAllah...kalau dilatih betul2....

    ReplyDelete
  29. salam kak..wah latih dari kecik2 n..hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang