Nuffnang saya

Followers

Wednesday, February 20, 2013

Wordless Wednesday ~ pengenalan KidZania KL

Jom layan gambar pengenalan kami di KidZania KL..
Nasiblah ada juga bergambar sebelum budak-budakni mula "bekerja".
Kalau ikutkan banyak tempat untuk bergambar tapi
sebabkan diaorang sibuk "bekerja" memang takder peluanglah.
Jom tengok gambar 3 orang bersepupu di dunia KidZania...
Suasana CNY kelihatan di sini.. 
Tengoklah muka budak yang teruja untuk bermula ...
Tolong kami... kami tak bersalah...
Adik Ya terkejut ada toilet kat situ...

Selepas ini : Permulaan kisah ke dunia KidZania


22 comments:

  1. Seronoknya dah g kidzania..entah bila pulak peluang saya nak ke sana..

    ReplyDelete
  2. Seronoknya... tak sbaar nak tunggu next entry. Saya rasa idea KidZania ni sgt menarik. Mcm kat Jepun pun ada buat camni.

    ReplyDelete
  3. kat mana ni?? tak pernah tahu pun... nk pergi juga sebab ena ni dah tahu nk jln mana kt KL ni... huuuu

    ReplyDelete
  4. Anak kakak sibuk nak ke sini tapi tak tercapai lagi.

    ReplyDelete
  5. akhirnye akak dah sampai kidszani yeak....lieya ni dari hari ke hari nak pergi sudahnye tak pergi2pun lagi hah.....

    cepat kak buat full story...leh dptkan info nanti dari akak....

    ReplyDelete
  6. wah terujanya.. cepat2 buat entry pasal kidzania ni tau

    ReplyDelete
  7. kak, nnt update price nak masuk ke sana. teringin jugak nak bawa anak2 ke sana. tapi bambam tu masih kecik lagi, nnt dia jeles pulak kalau kakak dia sorg je yg masuk

    ReplyDelete
  8. Wah seronoknye..teringin nak bawa Qis p sini..

    ReplyDelete
  9. bestnya.. salam perkenalan.. jom join blog saya :)

    ReplyDelete
  10. kat mana nie..lokasinya di mana...hahha tanya cam nak g sesangat dah nie..

    ReplyDelete
  11. bestnyer kt sini...melayan anak2 kt sana pun mesti best jugak kan..leh jadi aktiviti keluarga nmpak gayanya ni...tp sy anak still kecik lagi...nk kna tggu dia bsr skit la,leh bawak ke sini jgk..=)

    ReplyDelete
  12. tak sabar nak baca n3 seterusnye.. cam best jer tengok pic pengenalan tuh~

    ReplyDelete
  13. eh3x...kat mne ni yerk?nmpk menarik...

    ReplyDelete
  14. wahhh..dlm kidzania tu ada jel ya? hahaha

    ReplyDelete
  15. camner jadi banduan tu....he3...... mesti dieorg bercita2 nak jadi lawyer ngan polis...he3

    ReplyDelete
  16. 2 abdul mesti suka dapat peluang pergi sini..
    tunggu apa cerita seterusnya..

    ReplyDelete
  17. Bestnye dh pegi.. Saya kene tggu budak2 ni beso la baru dpt pegi sana

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang