Nuffnang saya

Followers

Monday, February 25, 2013

Puteri Atikah

SALAM ISNIN  yang ceria...
Berbahagialah di hari permulaan untuk minggu ini...
 
Gambar yang di ambil pada bulan November tahun sudah..
Akak suruh suami akak scan dan baru minggu sudah dia email kat akak..
Kalau Atikah tahu yang gambar dia pakai baju tak berlenganni
keluar sini mesti dia tak suka...
Sekarangnikan kalau dia keluar berjalan dia nak pakai tudung..
Hanya untuk kenangan, Atikahpun belum akil baligh lagikan...
 
Gambarni ambik di IOI Mall, kedai gambar bukak booth kat sini..
Harga RM10 sekeping, mahal gak kan.. 
tapi teringin punya pasal akak kat jomlah.. 
Puteri Atikah di yang comel... 
Nampak tak lesung pipit Puteri Atikah...
Mekap dia buatkan, rasa cam over jer... 
Ada bakat gak anak ibuni berposing...

Menyusul entry lepaihni gambar Princess Azalia pulak...

26 comments:

  1. Tapi cantiklah kak, untuk kenangan kan apa salahnya...kalau ada macam ni kat bp mesti saya nak zara amik gambar cam ni gak.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum
    singgah pagi :)
    comelnya dia

    ReplyDelete
  3. comell comelll!!!! Wah Atiqah pun dah tau nak dressing tutup aurat yek. Bagusss tuhhhh.. macam dah meatured jek bunyi nya. Sejuk perut ibu mengandung :)

    ReplyDelete
  4. Halahhalah... Puteri Atikah. Puteri Azalia takde ke? Satu sessi RM10 ke? Atau shoot gmbr RM10? Mekap tu tak over la kak. Okay tu utk kanak2. Cuma part mata tu kaler purple tu dia tak blend cukup. Patut kena soft lagi.

    ReplyDelete
  5. Untuk suka-suka ok la tu. Lesung pipit dia tu buat dia tambah cute!

    ReplyDelete
  6. nmpak macam amoi cina pun ye la..hehe
    sweet dgn lesung pipit dia tu..

    ReplyDelete
  7. Comelll nya Princes Atikah..
    pandai posing..:)

    ReplyDelete
  8. memang comel...nak pula bila tersenyum menampakkan lesung pipitnya tu....

    ReplyDelete
  9. Cantik...lesung pipit tu yg mahal tu :D

    ReplyDelete
  10. one gorjes princess nie....
    berlesung pipit lak tu.....
    sweeeet ok....
    tak kisah lah sangat rege tul...
    untuk kenang-kenangan kannnnnn....

    ReplyDelete
  11. kenangan tu yg penting...pada saya berbaloi bayar harga tu...sebab peluang ambik gambar pada umur nya sebegini, datang sekali aja..:)

    ReplyDelete
  12. comelnyerrr....
    pandai berposing :)

    ReplyDelete
  13. comelnya la atikah..memang mcm puteri

    ReplyDelete
  14. Cantik... utk kenangan apa salahnya kan?

    ReplyDelete
  15. Anak okje pun sama... pantang pakai baju berlengan ni... baju body shape pun tak mo sejak dah jadi anak dara sunti ni...rimas okje bukan apa asyik berulang baju yg sama je...

    ReplyDelete
  16. dah macam snow white..... nasib baik tak bergambar berdua... terus jadi bawang putih ngan bawang merah....he3

    ReplyDelete
  17. Chumellnyeeee.....
    Ni gambo letak kat bilik,frame besar,lawa ni..hehe

    ReplyDelete
  18. si cantik manis atikah...ayu trsenyum...lesung pipit tu yg mahal tu,k'zila :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang