Nuffnang saya

Followers

Thursday, February 21, 2013

Gambar di KidZania dari pictureair.com

Gambar yang ada di entry ini adalah dari  http://pictureair.com/kidzania/ . Kamera memang boleh bawak di KidZania tapi masalahnya ada setengah tempat yang emak dan bapak tak boleh masuk macam di Air Asia dan KPJ Healthcare. Akak tengok harga barangan cenderamata di kedai juga agak mahal rasanya lebih elok dibeli gambar buat kenangan.. Harga boleh tahan mahalnya satu keping berharga RM20 dan kalau beli 3 keping RM50 (untuk satu kanak-kanak). Maksudnya kalau anak kita masuk 3 orang dan nak harga RM50tu bukanlah boleh berkongsi untuk semua orang , 3 keping untuk satu orang kanak-kanak. (3 pieces/children).
Perkongsian maklumat : kalau kita pergi sessi pagi pada hari minggu belilah gambar sebelum pukul 2.00 petang untuk  mendapatkan harga diskaun. Tak silap 3 kepingtu RM45 dan RM18 sekeping. Sessi pagi dan hari minggu sahaja tau ada diskaunni...
Ada bakat jugak budak dua orangni... 
Atikah .. you can fly... 
Azalia, pilot yang suka peace... 
Naufal kalau pakai seluar panjang dah macam pilot bebetul... 
Atikah nurse yang sangat baik hati...
menyesal lak tak beli gambar dik Ya jadi nurse...

23 comments:

  1. akak...bertambah teruja izwa nak kesini kak!

    ReplyDelete
  2. bestnya pegi sini..tp kena tunggu anak besar dulu la....

    psst..mahal betul gambar dia ek...

    ReplyDelete
  3. best best best!
    at least anak2 dpt berseronok sambil belajar kan.

    ReplyDelete
  4. huih~ boleh tahan gak harga gambar dia..
    kamera akak sendiri x snap ke?? hehhehe

    ReplyDelete
  5. Cutenya atiqah pakai baju nurse tu.

    Teringin nak bawa anak ke sini.

    ReplyDelete
  6. penagalaman dan pendedahan awal..... dari situ dieorg dah boleh membentuk minda dan cita cita.....

    ReplyDelete
  7. pilat wanita tue...moga tercapai cite2 nye

    ReplyDelete
  8. untungnya budak2 zaman skarang kan...
    kecil2 lagi dah leh 'feel' bekerja gitu....
    nak bawa sapphire pegi sini gak...
    tapi lum kesampaian...

    ReplyDelete
  9. nampak comel je...pembaca berita kanak2 nie kan....

    ReplyDelete
  10. ooo kiranyer drg yg amekkan kiter byr la... eh yer ker? abes kamera kiter wat per?

    ReplyDelete
  11. wah, jadi pembaca berita sekejap ye.. hihi

    ReplyDelete
  12. masing2 comel jea. bagus la. mcm2 kerja blh try kn

    ReplyDelete
  13. Soooo hapenning & really enjoy tgk ank2 ko beb!

    p/s: korang ade annual dinner tk?

    ReplyDelete
  14. pndai depa tu brniaga ek...Apapn mesti mrk semua seronok.

    ReplyDelete
  15. subhanaAllah!! bestnyaaa!!! memang ada gayalah anak2 akk... peewwwiiittt!

    ReplyDelete
  16. Bestnya 2A dpt msk kidzania =)
    bole tahan jgk mahal hrga gmbr tu kan. Dulu ingt nk bwk kyra masuk kidzania tp bila pk mcm xsesuai umur kyra nk masuk sume tmpt plus xde anak2 kwn yg nak join..klu ramai2 kwn sebaya dia join sure kyra sonok main2 dlm tu =)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang