Nuffnang saya

Followers

Thursday, February 7, 2013

Kellie's Castle sekali lagi...

Kami dah pernah singgah Kellie's Castle tahun lepas. Masa kami pergitu tulisan Kellie's Castletu belum disiapkan lagi padahal tahun 2012 adalah tahun melawat Perak. Itulah negeri Perak kesayangan teman.. Anak akak selalu  mintak singgah sini sebab nak bergambar dengan tulisan Kellie's Castle, layankanlah lagipun suami akak tak ikut balik kampung masani.. Masa akak singgahtu lebih kurang pukul 3.30 petang kira panaslah.. tapi demi bergambar anak-anak akak gigih berposing...
Sebab nak bergambar dengan tulisan Kellie's Castlelah kami singgah...
Azalia ditelan oleh C.
Mula-mula tak nak berpanas... bergambar dari jauhjer...
Azalia yang kelakar...
Suka sangat bergambar dengan huruf
Sessi panjat memanjat...
 Ini gaya macam pernah ku lihatkan...
Sekarang anak akak kalau balik kampung tak nak
pakai jeans tak selesa kata diaorang...


28 comments:

  1. ko drive sorang dr puchong ke Ipoh? woww... caya-lah! aku jugak yg penak*t... bwk dekat2 ajer! bg tips skettt

    ReplyDelete
  2. terkezut aku ko pengomen pertama aku untuk entryni..
    haa.. aku memang selalu buat drive sorang2 balik kampung.. husband aku bagi green light balik kampungjer aku menonong balik.. janji balik kampung..

    ReplyDelete
  3. seronok anak2 bergambar ye kak.. skrg ni cuaca panas.. pakai jeans pun panas lbh baik pakai seluar mcm ni.. sejuk sikit.. ;)

    ReplyDelete
  4. dulu falsya selalu lalu situ malam..sbb kalau balik kg abah mesti kiteorg gerak time malam..sgt3 scary..siang2 xpenah lalu lagi..hehehe

    ReplyDelete
  5. negeri kesayangan teman jugak.. ^_~

    ReplyDelete
  6. ish, rasa nak bergambar kat situ jugakla...

    cantik...

    ReplyDelete
  7. saya minggu lepas baru je balik dari Ipoh...tak ingat langsung nak g tempat ni...hmmm..kena pergi balik ni..

    ReplyDelete
  8. dapat idea!! selain bangunan, bleh la saya ambik gambar kat tulisan tu..hahaha

    ReplyDelete
  9. wah cantiknya tempat ni.. nanti kalau saya ke ipoh, harus ajak hubby ke sini. boleh posing2 macam ni.. cantik!

    ReplyDelete
  10. Cantiknye..tatau pun kewujudannya...uhukk..

    Wahh..posing sakan anak dara akak ni..bagus..suka bergambo.chumel je derang

    ReplyDelete
  11. Mungkinkah ini destinasi kami seterusnya.

    ReplyDelete
  12. cantik la tempat ni...
    sukanye anak2..

    ReplyDelete
  13. best betul tengok anak-anak gembira kan..
    tengok possing anak-anak cute betul..:)

    ReplyDelete
  14. bestnyer kak. teringin la nak ke sini. suka tgk bangunan lama mcm ni.cantik

    ReplyDelete
  15. amboi2 pandainya 2 org kanak2 comel ni posing.....

    ReplyDelete
  16. anak2 akak pun rimas berseluar jeans, samalah jugak dengan saya. kalau ikutkan hati, mau nak keluar tu pakai seluar tido je hahahah...ikutkan rasa nanti lain pulak jadinya.

    ReplyDelete
  17. dah cantik ler depan pintu masuk tu...nak singgah lah satu hari nanti...kekadang remy lalu jugak jln tu.....

    ReplyDelete
  18. wahh cnatiknya.xpnh prgi kt sini..huhu

    ReplyDelete
  19. tak smpi sgth jm dr umh sy ni hihi

    ReplyDelete
  20. EHH CAntik gile kak view...cuace pun cantik so gambar akak pun mmg menjadi laaaa....

    ops lagi satu faktor cantik sebab ade model cilik yg super duper cuteee tuu heheheeheh

    ReplyDelete
  21. Cantikk dah.. dulu masa lalu nampak biasa jerk. Tak secantik nie.. ...

    ReplyDelete
  22. Dah selalu dgr pasal tmpt ni, tp x pernah sampai lg..
    Sicomel tu kecik2 dh pandai bergaya..:)

    ReplyDelete
  23. anak2 akak pandai bergaya=)ooo tempatnie nurul tak pernah sampai lagi..banyak gak sebenarnya tempat tak jejak laginie=)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang