Nuffnang saya

Followers

Wednesday, February 6, 2013

Wordless Wednesday ~ Oat Krunch

Silakan makan...
Belini sebab nak kan tinnyer yang cantik...
Suami bising-bising , akak bawak pergi pejabat...
Sebabtu syarikat kalau nak buat jualan target orang perempuan..
Senang nak buat orang perempuanni rambang mata...
Cantikkan...
Cubalah kira rugi ataupun untungnya kita beli ini...

24 comments:

  1. Betul kata akak, memang perempuan cepat dipengaruhi hehe. Nanti saya pun nak beli la, before this dah nampak tapi tak beli jer..

    ReplyDelete
  2. eh cantik pulak bekas tin biskut tu.. tak pernah nampak lagi ni.. hihi, ni yang rasa nak gi cari balik keja kang.. :)

    ReplyDelete
  3. eh mmg cantiklah..
    saya pun nak beli satu...
    hehe, mmg jenis perempuan mudah terpengaruh saya ni...

    ReplyDelete
  4. betul.. memg.. kdg2 tue yg free give mcm tuperware ke... mug ke.. pun jadi pengarug kn..

    ReplyDelete
  5. perempuan, mana ada yg tak suke bende cantik kan kak... hehehhe dana pg DIY ada nampak tin lawa gitu pun rasa cam nk beli

    ReplyDelete
  6. perempuan memang suka benda cantik hehehe...

    ReplyDelete
  7. Santekk... Bukan akak sorang je akan beli. Kalo saya mesti dah beli 2,3 lagi. Nanti baru bleh buat koleksi. Letak biskut lain. Letak milo pekat ke.

    ReplyDelete
  8. hahaha sama la.. aritu beli yg bulat nye.. kena beli yg patsegi lak..
    masa beli tu.. sarip jeling je... ni beli bukan sebab biskut kan? sbb dpt barang free kan?? hahahahahha

    ReplyDelete
  9. Saya lebih tertarik kepada practicality sesuatu free gift tu. Kalau mcm tin biskut nie, pasti menarik. Cantik dan praktikal. Boleh sorokkan barang kecik2 dalam tu. Orang ingatkan hiasan, tapi sebenarnya isi brg2 yg dicampakkan anak dan hubby sampai penuh meja makan. Hehehehhehe

    ReplyDelete
  10. Memang cantik, anak kakak buat simpan setokin & pad/panty liner dia - logo oat crunch tu dia tampal bubuh nama dia.

    ReplyDelete
  11. aah, cantik kan cho. saya pun dah beli sebab sukaaa dengan tinnya...hehe..sama je ayat suami2 kita ye..

    ReplyDelete
  12. ahaha..saya pun sama.suka beli benda sbb tin atau bungkusannya menariks..hehe

    ReplyDelete
  13. cantikla tin tu..nak p cari satu nanti :)

    ReplyDelete
  14. Cantik! Nnt nak beli jugaklah..hihihi

    ReplyDelete
  15. Cantik!.. selalu tgk kat kedai..beli nya belum lagi..hehe:)

    ReplyDelete
  16. biasa laa kan orang perempuan .. nampak cantik terus rembat.. kekadang bukan nak sangat yang dalam tu.. heheehehhe

    ReplyDelete
  17. Yelah sweet je....so buat letak apa tu kat office?

    ReplyDelete
  18. cantik...boleh terus buat hiasan....

    ReplyDelete
  19. hahaha.... betul kak ya Allah betul. saya pon sama, sanggup beli biskut sebb bekas dia tuppwerware. hehe.

    ReplyDelete
  20. setuju! tapi mmg lawa tin tu kak oii..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang