Nuffnang saya

Followers

Thursday, February 14, 2013

Tak mainler sambut Valentine

Hobi akak memaksa anak-anak bergambar...
Sebab sukakan deko L.O.V.E. di IOI Mall, akak suruhlah anak-anak berposing
Akak memang tak sambutlah Valentine's Dayni...
Tak ada kena mengenapun sambutan Valentineni dengan kitakan...
Setiap haripun kita kena berkasih sayang...
Lagipun suami akaktu kalau ingat Valentine's Day
memang nak kenalah...
Hari ulangtahun perkahwinan kamipun kadang-kadang dia lupa...
(suami akak bukan pembaca blog akak, bolehler kutuk dia)

Layan  ajalah gambar Atikah dan Azalia...
Suka ambik bergambar dengan tulisan...
L.O.V.E. untuk abang Najmi yang  lahir dan meninggal
pada hari ini 14hb Februari 10 tahun yang sudah...
Gambar gedik kakak..


26 comments:

  1. wahh..kakak dah pakai tudung yer...cantek design belog akak =)

    ReplyDelete
  2. bergambar ajer..... tak boleh sambut2...... tak sesuai......
    alFatihah utk abg najmi...

    ReplyDelete
  3. ahahaha....betul kan kak...bila dah kawen ni org lelaki ni besday wife pun buat2 lupa atau lupa terus hihi

    ReplyDelete
  4. wahh dah besar ye ank dara akak ni. umur berapa tu kak?

    ReplyDelete
  5. bestnyeee..falsya xleh kutuk sgt suami sbb die baca blog falsya..hahahahha

    ReplyDelete
  6. comel adik -adik ni..pandai bergaya..
    kaka pakai tudung tu pandai betul bergaya..suka tengok mimik muka dia tu hehehe..
    yup betul tu..setiap hari kita perlu berkasih sayang..

    ReplyDelete
  7. Atikah dah pakai tudung kat luar jugak ke? Bagusnya...

    ReplyDelete
  8. Betul... aku x penah & tk terpikir pun nk sambut! InsyaAllah.. smp bila2 pun xnk sambut

    Mmg cantik pics tu...

    ReplyDelete
  9. Al Fatihah buat Najmi...
    Dia menanti ibu bapanya di syurga...

    ReplyDelete
  10. hahaha knp ena rasa ena pernah posing mcm anak2 akk ye??? XD memang ena ni masih standard budak2... XD.. hahahaha

    ReplyDelete
  11. pandainya posing..maching pulak dgn baju..
    dulu masa kt kolej suka suki je smbut valentine ni..masa tu xtau hukum bhwa smbut hari valentine tu haram....huhuhu........

    Al-fatihah utk arwah najmi..."DIa" lah saham akhirat utk ibunya....InsyaAllah...

    ReplyDelete
  12. Cantik LOVE tu. Wah...pandai posing 2 beradik nih ☺

    ReplyDelete
  13. stkt amik gmbar je takde maksud apa2 kan kak... comei atikah bertudung skrg nih, dia yg nk sndiri ke kak?

    ReplyDelete
  14. posing kat props xper..jangan sambut sudah..hihi

    ReplyDelete
  15. aah x main lahhhhhhhh ekeke

    bukan main layie si kakak !

    ReplyDelete
  16. teringin juga nak posing macam adik dan kakak tuh he..he..

    al-fatihah buat najmi...

    ReplyDelete
  17. Al fatihah buat arwah najmi...

    2 budak cute ni lg comel dr love tu...hehe...pndai akak n adik posing...:-)

    ReplyDelete
  18. no...no...no... valentine's jugeks...hihi

    ReplyDelete
  19. pandai betul mereka berposing...! (^_^)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang