Nuffnang saya

Followers

Saturday, February 9, 2013

SELAMAT TAHUN BARU CINA

Malaysia yang kaya dengan perayaan
SELAMAT TAHUN BARU CINA
untuk yang meraikannya...
2013... Year of Snake
Katanya dalam mStar Online warna bertuah
Tahun Ular ialah biru, unggu dan hijau..
Kertas angpow nak bagi pada client...
Gambar tahun lepas dengan deko CNY..
tahunni kena bergambar lagi...

20 comments:

  1. selamat menyambut tahun baru cina pd yg meraikan..

    suka warna biru..feng shui bgs..dia kata elemen air..:)

    ReplyDelete
  2. tahun ni tahun ular. pagi tadi ada tengok kat tv3. dia ulas semua tentang sambutan tahun ular ni.

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru cina bg yg menyambutnya... wahh dpt ampau tu.. bestnyaaa

    ReplyDelete
  4. untungla jd client dpt kertas angpow..,ahHKs

    ReplyDelete
  5. raya cina yg bestnya dpt angpow.
    hehe happy holiday kak :)

    ReplyDelete
  6. confirm banyak warna biru, ungu, hijau tahun ni...saya baru balik dari wedding tadi, pasangan pengantin tu pun pakai baju warna biru

    ReplyDelete
  7. ungu memang salah satu fav clour..hihi..slmt brcuti

    ReplyDelete
  8. Selamat Menyambut Tahun Baru Cina kepada semua yang menyambutnya dan selamat bercuti kepada semua rakyat Malaysia ^_^

    ReplyDelete
  9. nak jugak ang pau....

    http://yatdhamid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. sejak cuti raya cina ni berderet2 p jemputan kahwin so kena sediakan angpow byk jugak la....

    ReplyDelete
  11. nurul alik melaka umah nurul=)alik pagi2 so lega tak kena jem=)

    ReplyDelete
  12. baiknye hati bg client ang pow. anak anak saya pun dapat angpow...

    ReplyDelete
  13. Biru warna feberet sy tuh...hihihihi

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang