Nuffnang saya

Followers

Wednesday, February 20, 2013

Husin, Mon & Jin Pakai Toncit

Akak tengok cerita Husin, Mon & Jin Pakai Toncit masa cuti CNY yang lepas...
Akak tengok di IOI Malljer, nanti bolehler budak dua orangtu naik kuda pusing.. .
Pada akak ceritanyer oklah boleh tahan... janji  boleh buat akak gelak ..

Alkisahnya cuti CNYtu kira panjangkan, tengok wayang memang bestlahkan..
Kebetulan masa kami pergitu cerita inilah yang boleh diterima untuk tontonan..
Lagipun akak suka Mamat Khalid punya cerita , sebab cerita dia memang merapu..
Untuk orang yang tak suka serabut kepala tengok wayang sesuailah ceritani...  

Nurul Azalia bersama posternya... 
Azalia terpaksalah bergambar ....

18 comments:

  1. waa dah tgk ya kak..sy gak yg belum kesempatan nak tgk.
    hari tu ada try tgk tiket tp full.
    sy pun suka citer mamat khalid ni.

    ReplyDelete
  2. salam rabu kak
    ceta nie pun bleh tahan la
    layan gelak

    ReplyDelete
  3. akak....sgt lama x singgah sini... rindu akak...azalia makin comei...

    ReplyDelete
  4. dah lama x tgk wayang. hehehe. tapi ramai yg ckp hantu kak limah 1 lg best. tp biasalah kan, dah tgk yg no 2 ni, feel dah lari sikit. :D

    ReplyDelete
  5. boleh laa citenye kan kak...tegelak2 la jugak kan heheehheh...kalo ade johan sure lagi mantap tuuu....

    tapi tu laa, tak sangke citenye gitu ....dah ala2 fiksyen2 gituuu...tapi hantu yg kali ni seram kan....tutup2 mate lieya tgk kak hahaahahaha

    ReplyDelete
  6. dah tgk ye kak.. hari tu tgk preview kat astro pun cam best je.

    ReplyDelete
  7. best ek..
    tunggu tayang dekat astro first laa nanti... nak masuk panggung memang tak.. malas nak layan karenah bebudak nie bila dalam panggung.. sebab tak ddk diam.. serik... hehehe

    ReplyDelete
  8. best ker? x sbr plk nk tgk hihi

    ReplyDelete
  9. best eh kak? Anak2 saya sukalah kalau nengok cerita ni..nanti tunggu astro first jelah.

    ReplyDelete
  10. sabtu lepas ena baru lepas tengok wawa sempit... Cerita melayu ni memang suka buat cerita cerita macam ni kan.. lawak2 bodoh ni.. hahaha

    ReplyDelete
  11. falsya pun dh tgk dh..ngan satu family..biasa2 je la..gelak time mule2 jer..pastu tertido..hehehe

    ReplyDelete
  12. Makchaq lama sangat dah tak tengok wayang...
    dulu2 suka jugak.. tapi memang tengok cerita kelakar2 je la.. kalau cerita serius pilih yg hero hensom.. he he

    ReplyDelete
  13. best ke kak cite ni..??sesuai tk tuk kanak2....
    tapiii.....kot maknya yg over takut...

    ReplyDelete
  14. remy pun dah tgk....cuma tak sempat nak review jer lagi....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang