Nuffnang saya

Followers

Wednesday, February 27, 2013

Wordless Wednesday ~ 27022013

Apa dah jadi dengan anak ibuni....
Makan di sini sebab akak teringin nak makan tomyam kung..
datang kat meja mana kungnyer..
ah.. rasa memang tak sama dengan dulupun..
Lama akak tak makan di sini kecuali order kek sahaja..
Kesimpulan tak nak makan di sini lagi...
Spageti adik Yapun tak sedap.. sampai tak habis..
heran gak selalunya menjilat jarijer kot budak ni makan spageti...
Mungkin tempat akakni jer kot..
 
Gambar dik Ya yang semacamni ada kaitan tak dengan akak rasakantu???...
Mungkin jugakkan...

17 comments:

  1. hahahahahhaa..comel buat muke gitu...

    ReplyDelete
  2. pasai apa jelir tu??? xsedap ke? hehe

    ReplyDelete
  3. tu muka protes tanda tak puas hati tu kak...hehehehhee....

    ReplyDelete
  4. tq kak...nnt da siap rumah sy..time akak ke ganu jgn lupe singgah rumah n stay ok..n sy nak cubit pipi dik ya yg comei tu..

    ReplyDelete
  5. wah.. heheheh... semangat, sungguh sungguh dia buat muka.. comel.. hehe.. =)

    ReplyDelete
  6. hehehehe.. pandai buat muka kat ibu dia~

    ReplyDelete
  7. Hahaha...cute lah gambar dik ya ☺☺

    ReplyDelete
  8. aik...semalam malam pun saya & wife makan kat SR...dan wife saya order tomyam kung jugak...hahaha

    ReplyDelete
  9. kekadang kita dah biasa dgn kedai tu...tetapi kekdang depa tak maintain rasa... buat rugi jer....

    ReplyDelete
  10. Haha..tamau makan ctu lagi eh..tak jadi ar nak gi...hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang