Nuffnang saya

Followers

Sunday, January 6, 2013

Minum susu pakai cawan dah

Azalia dan Atikah sekarang dah minum susu pakai cawan..
Sebenarnya nak suruh Atikah minum susu pakai cawan sebab dia dah sekolah..
Sekali dengan Azaliapun mengikut....
Kira oklah, nanti kalau tidur hotel takler remeh nak bawak botol susu.. 
 Saya budak bijak...
 See my mouth...
konpom saya minum guna cawankan...  

9 comments:

  1. Kesan susu kat bibir tu lah buktinya.. hihi...
    Good girl :-)

    ReplyDelete
  2. Kesan susu kat bibir tu lah buktinya.. hihi...
    Good girl :-)

    ReplyDelete
  3. wahhh camne akak ajar eh?danisha x mohlaa...even pakai botol yg tuk minum tu pun die x nak

    ReplyDelete
  4. budak baik..pandai adik..nanti lepas ni minum susu tak payah guna botol lagi..

    ReplyDelete
  5. bagus..kakak buat adik pun iku,anak saya ni mmg taknak guna cawan lg,sbb adiknya minum dgn botol lg..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah ada kemajuan tu... :)

    ReplyDelete
  7. Assalammualikum kak..sy singgah blog akak nih. Sebab ari tuh tak sangka pulak ade org nak tinggalkan komen dlm blog sy. Selalunya adik beradik sy jer komen. Hehehehe..

    Anak akak still kat genius aulad lagi eh? Dengar cerita dh ade BBIM kat Bandar KInrara. Tak saba nak balik Malaysia. Bye kak!

    ReplyDelete
  8. bagus nyer. lepas ni minum susu guna cawan lah yea.

    ReplyDelete
  9. wah....bagusnya,...anak2 saya masih lagi duk nyotnyot ngan botol,uhuhuh!!!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang