Nuffnang saya

Followers

Wednesday, January 9, 2013

Baju merah dan Kenny Rogers

Moh kita ke Kenny Rogers...
Akak dah pakai tudung merah harini...
Setahun sekalijer dapat peluang ini ok... 
Come and celebrate healthy living on RED with us:
1) Wear RED clothing/footwear/accesories.
2) Buy 1 Kenny's Quarter Meal.
3) Get FREE*1 Kenny's Quarter Meal.

Dapat maklumat ini dari :- http://www.facebook.com/krr.my
Seronoknya nak makan KRR

15 comments:

  1. ahakx.. nak belajar tunang ena la.. sbb hari ni bufday dia, nk suh dia pkai baju merah XD jimat duit cek.. bhahahaha

    ReplyDelete
  2. benda2 macam ni, mmg ramai org la.....Lagi satu, ramai dah yg boikot KR ni...ayamnya makin kecik, dah tak moist macam dulu...harga makin mahal

    ReplyDelete
  3. bestnya!!! tapi mcm xdpt je nak pegi coz mlm ni husb ade training la pulak

    ReplyDelete
  4. ahah macam best jerk, kita pakai baju merah pi keje ari ni, tapi valid kat semua outlet ker?.....

    ReplyDelete
  5. kene balik rumah la.. tuka baju.. hehehe

    ReplyDelete
  6. mesti beratur panjang kat alamanda ni...tak sanggup la...

    ReplyDelete
  7. kat sp takde kenny rogers la

    ReplyDelete
  8. falsya pun pegi gak semalam..kite sama la kak..pakai tudung merah..;)

    ReplyDelete
  9. oh yeke. baru tau. terlepas sudah. tapi saya tak suka sgt kenny rogers sbb segala-galanya tak pedas walaupun mintak sos. =P

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang