Nuffnang saya

Followers

Tuesday, January 22, 2013

Pesaing Daiso

Pernah tengok kedai Dollars & Cents tak?
Pesaing Daiso ini akak jumpa di Festival City, Setapak
Pesaing Daiso!!! Oh sebab harganya RM5 setiap barang
Tapi dari segi pilihan barang tentulah Daiso masih best
Yang penting kita ada pilihankan...
Jom tengok facebook Dollars & Cents :- http://www.facebook.com/dollarsandcentsonline
Gambar depan kedai...
Semuapun RM5

23 comments:

  1. selain daiso, hinode pun rm5 jugak kan.. bagus la..diorang bersaing gini, pengguna yg untung.. banyak pilihan..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Festival City pun saya tak pernah gi..hihihih..Kalau Daiso byk brgan dari jepun, kedai ni byk ke bawa barangan dari US?

    ReplyDelete
  3. perasan ngn kedai tuh masa jln2 kt festival city, tp lum penah pg daiso lg tp selalu ke hinode... ayat sama je tiap kali lalu dpn kedai nyer...

    ReplyDelete
  4. sy suka daiso, bleh duk berjam kat dalam tu... ingat nak pi daiso hari ni... heeeee

    ReplyDelete
  5. Sebelah tu pun best gak kak. Kaison. Tapi harga tak semua rm5. Tapi saya suka sebab banyak barang2 hiasan. Berpinar bijik mata kejap.

    ReplyDelete
  6. kedai ni byk barangan dari US ke sis?
    biarlah dorang bersaing...kita yg untung :)

    ReplyDelete
  7. tak pernah jumpa lagi kedai area tempat Ros..

    ReplyDelete
  8. Salam. Masuk membalas kunjungan.

    Belum pernah masuk kedai camni, Daiso pun tak tahu kat mana.
    Biasa masuk kedai RM2 jer. hehehe

    ReplyDelete
  9. tak pernah nampak plak kedai ni, kene try masuk jugak la.. kadang2 ada barang yagn berbaloi denagn RM5, ada yg rasa tak berbaloikan.

    salam kenal

    ReplyDelete
  10. Palng dekat di KL kat mana yer... kat rumah ada kedai RM 2 ...hehehe

    ReplyDelete
  11. Owh k.
    Pesaing daiso..hehe.saya belum sampai lagi festival city.nanti nak ajak suami la..

    ReplyDelete
  12. wah..menaik jgkkn?kena try pegila ni..slalu ke k'zila pg festival cirty?sy pernah lalu je,ngehehe!!

    ReplyDelete
  13. Daiso saya tak pernah masuk, Dollars & Cents pun sama.

    ReplyDelete
  14. Ok juga. Daiso pernah pergi 2 kali,banyak pilihan. Tapi saya lebih suka Mr. DIY

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang