Nuffnang saya

Followers

Monday, January 7, 2013

Induction Day Genius Aulad Bandar Kinrara

Pada 1/1/2013 yang lepas adalah hari induksi (induction day)
Datang sebab nak amek name tag, buku mesej dan dengar amanat guru..
Tahun ini tak banyak berubah untuk Azalia
Masih sessi pagi dan menggunakan perkhidmatan van
Cuma kelas sahaja berbeza sekarangni
 
Tahunni Azalia masuk kelas 6 Istanbul
Akak kata cikgu dia Lisa Surihani..
masih lagi teringat Istanbul Aku Datang
Cikgu dia tahunni Teacher Adeeb..
Azalia di depan kelas 6 Istanbul. 
Begpun tak beli baru tahunni..  
Warna-warna ceria Genius Aulad... 
I want to be a doctor...

21 comments:

  1. slmt menempuh alam persekolahan :D

    comelnya dia dlm uniform tu :)

    ReplyDelete
  2. meriah tadikanya.. mesti semangat nak belajar tu hihi

    ReplyDelete
  3. selmat belajar adik!
    sekolah genius aulad ni glemer kan kan..slalu masuk tv shooting sana

    ReplyDelete
  4. hahhaha comel tang cikgu lisa tu kak ....hahahaah...pandai jek...ni mesti anak2 akak tgk cite istanbul byk kali ni heheheeheeh

    ReplyDelete
  5. aloloo...chomeinya dia,hehhehee cikgu lisa surihani tuh hehehe...
    smg berjaya dunia akhirat yer azalia cayunkkk...:-)

    ReplyDelete
  6. mmg pandai bergaya adk ni kan..comel je dgn seragam dia..belajar pandai2 tau klu nak jd doktor..

    ReplyDelete
  7. hahaha..Cikgu Lisa Surihani...:)

    Samalah kami..1 Jan tu gi induction day GA ni...hari ni baru anak saya start sekolahnya..

    ReplyDelete
  8. Beb, ank aku pun sama.. continue kindie yg sama, Little Caliph. Tapi.. dh tgk abg & kaka tukar beg baru... die pun nk jugak! adehh..

    Congrats Dik Ya dah x minum susu ngn botoi. Ajar Adam yea..!

    ReplyDelete
  9. salam ziarah kembali...saya dah follow...

    ReplyDelete
  10. belajar rerajin yer azalia..... be a good girl...

    ReplyDelete
  11. Nama kelas ikut nama ibunegara ke? Heheh. Tahun depan azalia pun dah masuk sekolah kebangsaan la kan?

    ReplyDelete
  12. chumil nye dia...belajar rajin2 ye...

    ReplyDelete
  13. Kalau masuk dgn senyum tu tanda suka. Zila pun senang hati kan..

    ReplyDelete
  14. dah start sekolah.seronoknya :)

    ReplyDelete
  15. Belajo rajin2.. Semoga menjadi anak yg solehah yer Azalia...

    Ps : terharu teman sebab ade komen kat blog. :)

    ReplyDelete
  16. bestnye..update lg k pasal ga.sgt bminat

    blaja rajin2 k.jd ank solehah.

    ReplyDelete
  17. kaler baju dan dinding sama..hehhe..belajar rajin - rajin tau..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang