Followers

Friday, January 18, 2013

Selamat Berehat di hujung minggu

Teramat ingin berehat cuti dua hari ini ..
Tapi tak bolehler gamaknya...
Sebab setiap hujung selama beberapa bulan ini tidak duduk rumah..
Jadinya hujung minggu ini kena kemas rumah...
Berkemas.. berkemas.. berkemas....
Gambar dari Google..

22 comments :

Aziela said...

takper...exercise..hehehehehe. Kita pun nak kena exercise kemas rumah weekend nie.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Kena rancang juga untuk bercuti cho ziela.. nanti penat pula asyik berkemas berkemas berkemas ehe :D

NM02 said...

nak setel keje ngumah sebelum start MLM malam ni

:: Mrs.Eady :: said...

:)

aTieYusof Family said...

senaman dihujung minggu tu..
selamat bersenam..:)

Anum said...

hapy weekend too :)

Liza said...

Happy weekend. Kita mengemas apa yg patut la kan... hehe..

MaMa Rey said...

selamat berhujung minggu juga dan selamat mengemas..:)

hajar said...

same2 kak.... sambil tu pun bleh memanja2kan diri... hihihi

Fiza Rahman said...

Selamat berhujung minggu dan selamat berkemas ☺☺

Fadilah Aziz said...

Selamat berkemas:)

AdaM Hawa said...

samala kita.. sesi mengemas.. hope ada mood la.. hehehe

♥ Wina ♥ said...

wina pun duduk rumah je hujung minggu nie..keta buat hal uhuhhuuu

happy weekend!

NzA said...

hujung minggu main byk kerja nk buat....

ANIM said...

kat SP ada indon mai kerja ikut jam. kak relaxle sikit hujung minggu, heee...

✿A I N A A✿ said...

sy pun bakal kemas2, kemas bilik kat hostel.. urghhh malasnyaaa nak balik uni.. T.T

Maria Menado~ said...

berkemas pon berehat. asalkan duduk rumah. hehe.. =)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Selamat berhujung minggu kak..^^

LYAfrina said...

happy weekend dear ;-)

Remy hazza said...

selamat berkemas......

Mak Wardah said...

Salam kenal. Sayapun hujung minggu sibuk. Namanya makkan, mudah2an ianya baik utk diri n kesihatan kita dgn izin Allah

Falsya said...

falsya pun plan nak mengemas last weekend..tp semua ke laut..demam +bdn lesu = malas..hikhikhik