Followers

Friday, January 18, 2013

Selamat Berehat di hujung minggu

Teramat ingin berehat cuti dua hari ini ..
Tapi tak bolehler gamaknya...
Sebab setiap hujung selama beberapa bulan ini tidak duduk rumah..
Jadinya hujung minggu ini kena kemas rumah...
Berkemas.. berkemas.. berkemas....
Gambar dari Google..

22 comments :

  1. takper...exercise..hehehehehe. Kita pun nak kena exercise kemas rumah weekend nie.

    ReplyDelete
  2. Kena rancang juga untuk bercuti cho ziela.. nanti penat pula asyik berkemas berkemas berkemas ehe :D

    ReplyDelete
  3. nak setel keje ngumah sebelum start MLM malam ni

    ReplyDelete
  4. senaman dihujung minggu tu..
    selamat bersenam..:)

    ReplyDelete
  5. Happy weekend. Kita mengemas apa yg patut la kan... hehe..

    ReplyDelete
  6. selamat berhujung minggu juga dan selamat mengemas..:)

    ReplyDelete
  7. same2 kak.... sambil tu pun bleh memanja2kan diri... hihihi

    ReplyDelete
  8. Selamat berhujung minggu dan selamat berkemas ☺☺

    ReplyDelete
  9. samala kita.. sesi mengemas.. hope ada mood la.. hehehe

    ReplyDelete
  10. wina pun duduk rumah je hujung minggu nie..keta buat hal uhuhhuuu

    happy weekend!

    ReplyDelete
  11. hujung minggu main byk kerja nk buat....

    ReplyDelete
  12. kat SP ada indon mai kerja ikut jam. kak relaxle sikit hujung minggu, heee...

    ReplyDelete
  13. sy pun bakal kemas2, kemas bilik kat hostel.. urghhh malasnyaaa nak balik uni.. T.T

    ReplyDelete
  14. berkemas pon berehat. asalkan duduk rumah. hehe.. =)

    ReplyDelete
  15. Salam kenal. Sayapun hujung minggu sibuk. Namanya makkan, mudah2an ianya baik utk diri n kesihatan kita dgn izin Allah

    ReplyDelete
  16. falsya pun plan nak mengemas last weekend..tp semua ke laut..demam +bdn lesu = malas..hikhikhik

    ReplyDelete