Nuffnang saya

Followers

Thursday, January 31, 2013

Count Adam's Book Giveaway

Entry melekat  ~ entry baru ada di bawah...

Gigih akak nak menjoinkan diri Giveaway yang dianjurkan oleh Life As Mama Liza . Ikutkan akakni memang jarang atau mungkin hanya pernah sekalijer join giveawayni. Tak tahupun caranya tapi demi sahabat yang selalu berkunjung ke blog akakni, akak gagahkan diri ini..

JoM join Count Adam's Book Giveaway ini di  :- lizayati.blogspot.com @ nak-tupperware-one-touch-percuma-tak . Tarikh tutup ialah :-  31 Januari sebelum detik 12 malam... 

Ni syarat-syarat penyertaan :

1.Follow lizayati.blogspot.com ~ Ini dah follow.. DONE

2.Buat satu entri bertajuk Count Adam's Books Giveaway dan letakkan banner GA di atas. *backlink ke sini yer* ~ ni akak tak tahu nak backlink kan.. aci tak akak letak bawah gambar.. DONE

3.Kira bilangan buku kepunyaan Adam di atas rak buku tersebut. Pastikan hanya buku Adam, bukan buku mama atau ayah Adam. :) ~ Gigih gak mengira...  DONE

4.Hantarkan jawapan anda di kotak komen >lizayati.blogspot.com @ nak-tupperware-one-touch-percuma-tak beserta url entri yang telah anda buat. DONE

Kiranya akak dah lakukan hanya untuk Life As Mama Liza  . Jomler kita beramai-ramai join Giveaway Mama Liza, hadiah menariktu......

27 comments:

  1. Thanks sis. Terharu Liza. Siap sticky lagi. :) sengih panjang!

    ReplyDelete
  2. Agak-agak siapalah yg dapat teka tepat jumlah buku Adam tu.

    Good luck Zila.

    ReplyDelete
  3. wah.. goodluck akak. hadiahnya tupperware ye. akak akak saya HANTU tupperware. hehe. entah besok lusa saya pon macam tu. hiks...~

    ReplyDelete
  4. selamat mengira..semoga berjaya kira dgn tepat

    ReplyDelete
  5. Selamat me gira...byk tu...hihi
    Salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam.Good luck ya..dah lama xjoin mana2 Giveaway/contest..emmmmm

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang