Nuffnang saya

Followers

Friday, January 18, 2013

Popeyes di Living Social

Menunaikan voucher yang dibeli dari livingsocial .
Pergi Sunway Pyramid waktu lunch dengan Hisham budak baik..
Tak selalu  makan di sini tapi
tengok harganya di livingsocial rasa macam berbaloi.
Tanya Hisham memang jadilah mun dah "hantu" ayam..

Akak terlupa bawak kamera hanya guna handphone
Ok pulak gambarnya sebab dulu kamera handphoneni
macam dah rosak, berhajat gak nak beli baru konon..
Kalau macamni tak jadilah, pakailah sampai hancur...
Selamat datan ke Lousiana Kitchen ~ Popeyes Sunway Pyramid
Inilah hidangan kami haritu..
ada dua nasi ayam, mashed potato, coleslow, biskut,
ayam, udang dan ikan salut tepung,
ada 3 gelas air bikarbonat saiz besar...
ehm kenyang...
Inilah ayam yang kami tertipu
ingatkan ayam goreng yang biasa...
rupanya ayam tak bertulangtu...

34 comments:

  1. lieya tak penah makan kak...selalu nampak tapi takpenah nak singgah...tgk dari gambar akak ni terliur jugak hah....

    ReplyDelete
  2. Betul zila kalau ok lagi dan gambar pun jelas sayang kalau nak tukar baru. Kakak pun sama selagi boleh pakai pakailah sampai lunyai...

    ReplyDelete
  3. selalu lalu dpn popeye nih, tp tak pernah tergerak nak masuk, ayam tak de tulang ke..?? sy suka ada tulang sbb suka gigil2 tulang tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. Saya hanya boleh makan Popeye yang spicy jer... Rasa mcm nak ke Sunway Pyramid jugaklah lunch nie.

    ReplyDelete
  5. Kira isi ayam jer yang digoreng tu ye... tak pe lah janji makan free kan :D

    ReplyDelete
  6. sedap gak makan ayam goreng x bertulng tuuu... boleh telannn je... nyum nyum nyummm

    ReplyDelete
  7. sedap gak makan ayam goreng x bertulng tuuu... boleh telannn je... nyum nyum nyummm

    ReplyDelete
  8. tak pernah pulak makan kat situ kak..tensen gak kalau tertipu kan??tapi smua nampak sedap kak

    ReplyDelete
  9. pernah lalu tapi tak pernah try...tapi dari gambar akak tu nampak menariik...

    ReplyDelete
  10. Tak pernah cuba lagi ni. salam perkenalan. jemput jengah blog saya
    nabihahsejutarasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. saya xpernah g situ..er saya pun gna camera enpon jer kat blog tuu..

    ReplyDelete
  12. Sedap ke Popeye ni? Pernah nampak, tapi tak pernah singgah masuk la...ayam kfc & mekdi aja yg saya selalu makan..hihih

    ReplyDelete
  13. nampak sedap.. Ros tak pernah makan lagi ni.. Ada nampak kat Wangsa Walk..

    ReplyDelete
  14. selalu pandang dari luar saja popeye ni...
    nampak sedap pulak.......

    ReplyDelete
  15. sekali je penah mkn popeye ni masa besday uyen anak ckyn =D
    tak penah beli kupon foods, salu suka beli kupon hotel or brg je..berbaloi ek beli kupon foods?

    ReplyDelete
  16. tak pernah lagi makan...nak mintak akak belanje la..heheh

    ReplyDelete
  17. Tak pernah singgah mkn kat popeye ni lagi rasanya..

    ReplyDelete
  18. apa2 masakan kalau ayam tak bertulang memang tak sedap... sama kat tempat remy..... sebab utk airlines...tulang2 memang tak boleh dibekalkan.....

    ReplyDelete
  19. dh lama tak mkn kt popeyes, dana suke udang grg dia... sedap kak, dh try blum?

    ReplyDelete
  20. sunway pyramid pun munna tak pernah terjah lagi....

    ReplyDelete
  21. nmpk mnyelerakan!

    p/s: admin Blogger Perak ada komen kat entry tu kak..jom2 join..

    ReplyDelete
  22. 1st time makan kt hong kong.. sbb tu je yg ade sijil halal kt airport.. kt sini xpernah try lg.. menarik juga, asik kfc je cam busan lak.. huhu

    ReplyDelete
  23. best jgk nmpk..nyum..nyumm
    tp kat kedah rasanya x pernah nmpk kedai tu..huhu,,
    nak jgk..

    ReplyDelete
  24. Ayam tiada tulang..klu ada anak2 kecil senang depa nak makan.
    mcm sedap je..:)

    ReplyDelete
  25. x pernah makan kat popeyes..sedap eyh?

    ReplyDelete
  26. tak pernah makan situ kak. hehe.

    nanti nk try la. =P

    ReplyDelete
  27. bile gie popeye tinggin nak makan yg dlm bekas tuh..tp takut nak cube...sedap x kak?

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang