Followers

Thursday, January 10, 2013

Akak dah dapat cek nuffnang

Pertama kali akak dapat cash out nuffnang..
Walaupun hasilnya tak seberapa tapi hati akak gembira..
Moga tahun 2013 ini akan membuahkan hasil yang lebih baik...
Tujuan asal berblogpun sebab fotopages dah makin suram..
Tengok ramai kawan fotopages bertukar ke blog..
akakpun bertukar sama...
 
Kini di blog tak seberapa ini akak terima satu cek walaupun nilai tak seberapa..
Yang paling seronok punya kawan di alam maya
yang sangat membantu ..
Kadang akak rasa sangat dekat dengan kawan blog akak
walaupun tidak pernah berjumpa..
Terima kasih nuffnang

Kita dapat jumlah yang sedikit setelah berblog lama pun rasa gembira... 
 
 

31 comments :

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah~

Falsya said...

alhamdulillah..rezeki akak...lg wat hati berbunga2 nak berblog kan...;p

ANIM said...

moga 2013..angka bertambah besar

Rinna said...

Alhamdullillah rezeki tuh.. :)

Fiza Rahman said...

Tahniah kak. Moga tahun 2013 ni bertambah masyuk lah.

~ana~ said...

alhamdulillah..brp pun amaount nya, semua tu rezeki kan..ana pun tgh tunggu cek smpai ni...

Kniedaz said...

best tu ^_^

Kakcik Nur said...

Nuffnang dah tak nak kawan dengan kakcik dah. :)

Kesuma Angsana said...

KA pun dah dapat lama dah... tak buat n3 lagi pun.. apapun tahniah, tetap rezeki kan

lieyalatif said...

TAHNIAH KAK....rezeki awal tahun ni...selamat soping2 heheheheehe

✿A I N A A✿ said...

wahhh great!!!!! tahniah kak.... sy belum sedia lagi nak cash out duit even dah layak.. hehehe

hajar said...

tahniah kak.....

Nens Collection said...

sy x pernah dpt be..huhu

Aziela said...

Syukur Alhamdulillah. Saya langsungg tak bergerak nuffnang..hehehehehe

Suraya Baharun said...

Alhamdulillah...best nye..

ayut said...

tahniah...akhirnya.. :)

iietamalek said...

alhamdulillah rezeki

mama sara nur said...

wah bestnya cho
tp kan nk tanya nape ekk kita nye tak blh s

mummY daniSha said...

betul kak...even x pena jumpe ,kdg2 teraa dekat =)

mummY daniSha said...

betul kak...even x pena jumpe ,kdg2 teraa dekat =)

Maria Menado~ said...

Alhamdulillah.. sekurang2nya dapat wpun sedikit kan. rezeki jugak tu. hehe.. =)

Maria Menado~ said...

Alhamdulillah.. sekurang2nya dapat wpun sedikit kan. rezeki jugak tu. hehe.. =)

MulutPayau said...

Alhmdulillah..rezeki. Tahniah ya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

rezeki juga tu... alhamdulillah.

Ema Blog said...

Tahniah kak..Alhamdulillah

Dayana Bahar said...

alhamdulillah.. rezeki tu

ros_reeza said...

alhamdulillah.. rezeki :)

Remy hazza said...

tahniah....rezeki tu....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah...

edrina said...

Alhamdulillah..best nya :)

munna said...

alhamdulillah.... rezeki kak....