Nuffnang saya

Followers

Wednesday, January 9, 2013

1 Hari 1 Resipi

1 hari 1 resipi
buku dari Chef Hanieliza..
orang dah lama beli
akak barujer beli...

Teringat masa mula-mula pandai berinternet
benda yang paling dicari ialah resipi..
selalu masuk satu forum masakan,
paling suka resipi kak Hanielizani..
Dia ada bagi link kat fotopages..
Hari-hari akak masuk fotopages kak Hanieliza.
Masa dia tulis TV3 panggil dia, kita lak excited..
sekarang dia dah lebih dari berjaya
buku resipi dia amat laku sekarang..

Dari selalu tengok fotopages kak Hanielizalah
muncul minat akak nak ada fotopages sendiri.
Sekarangni fotopagespun dah sunyi tak macam dulu-dulu. 
1 Hari 1 Resipi
Laku Keras gitu....
Buat jangan tak buat....
Sekarangni  dah kena

23 comments:

  1. sya tak de buku resepi kak..tgok tenet je..heheheh

    ReplyDelete
  2. apa yang nak di masak tue sis :)

    ReplyDelete
  3. kalau nak masak yg lain dr biasa..selalunye saya usung laptop smpai dapur hehehe.takpun print resepi siap2 gantung kat dapur.Saya dok seri iskandar.ada uitm dan UTP

    ReplyDelete
  4. my mom, my wife, my MIL, my cousin, my untie... semue ade buku ni... hebat penangan buku ni...

    ReplyDelete
  5. su pun minat ngan Chef Hanieliza ni...ada gak beli buku keluaran chef ni..

    ReplyDelete
  6. ok.. nak kena crik jugak nih.. slalu blurr tak tau nak masak apa ari2..

    ReplyDelete
  7. hehehe. dasat la sampai beli buku. saya masak main hentam kromo je ikut resepi saya sendiri. kdg2 nak cari bahan yg diorg stated dlm resepi tu yg agak malas tu. hehehe

    ReplyDelete
  8. akak opis ni bising btollll la suruh g beli... tekanan jiwa mak...

    ReplyDelete
  9. Kita pun kenal awalnya kat fotopageskan ...

    Fp tu best... tapi loading dia lambat sgt ...
    Semua pakat lari ke blog...

    ReplyDelete
  10. Lepas nie rajin laa memasak yer.. 1 hari 1 resipi mesti sedap.. :)

    ReplyDelete
  11. anak sedra ada beli..

    resepi dia memang best..tengok gambo pun rasa mecama nak meleleh air liur

    ReplyDelete
  12. tengpk cover pun menarik..
    elok dibuat hadiah or guna sendiri terus lah :)

    ReplyDelete
  13. ahakx.. akk buat jgn xbuat, t post kkat sy sikit mskan akk tu tau.. bhahahaha.. XD

    ReplyDelete
  14. Wah,, dah beli ye,,kita tgk kawan beli..simpan angan2 je tak terbeli lg,,elok jugak,,start awal tahun,,try ikut resipi tu sampai akhir tahun ni..hehe

    ReplyDelete
  15. dalam buku tu ada 365 resepi...cukup untuk menu masak setahun. saya pun dah beli lama tapi tah corok mana pulak terselitnya tak jumpa2 sampai sekarang

    ReplyDelete
  16. nik nak gak beli buku ni.
    nampak mcm menarik jea. siap ada gambar lagi.

    ReplyDelete
  17. xsabar nak tunggu masuk umah sendri...nak main masak3..;)

    ReplyDelete
  18. debuk kena sekali. haha. kena beli jugak buku ni..

    belajo belajo belajo. hehe~

    ReplyDelete
  19. akak..nnti dh msak uplod ler...ehehhe

    ReplyDelete
  20. i love receipe.from.hanieliza jugak..simple giler but yet the taste was wonderful!!

    ReplyDelete
  21. dah ada buku...kena planing menu lah selalu......

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang