Nuffnang saya

Wednesday, November 28, 2012

Wordless Wednesday ~Main Buih Sabun

Cerita Cuti-cuti Selangor daerah Kuala Langat belum habis lagi..
Saja selitkan gambar main buih sabun di Jusco Equine...
Sebelum balik rumah dari Cuti-cuti Selangor singgah sini dulu...
Bukan nak beli apa cuma cuci mata..
Singgah DIY budak2ni mintak belikan bubbleni..
Dapat terus main kat situ jugak...


Dik Ya yang tak pandai sangat... 

20 comments:

  1. bestnye main buih sabun~

    comel lah 2 badik pakai baju sedondon tuh~

    ReplyDelete
  2. best best. anak2 saya x reti main buih sabun yg tiup2 camni, diorg suka main yg tembak2 tu je. sbb akan kuar sekali bnyk

    ReplyDelete
  3. Kak, saya sampai sekarang suka main buih sabun ni. Tapi harap je saya malu nak main depan org. Kekeke.

    ReplyDelete
  4. dh mcm kembar diaorg ni berdua kn..dkt sma je besar nyer

    ReplyDelete
  5. windu nk main bubble camnie jugak. he3..

    ReplyDelete
  6. comelnnya dua beradik ni :)
    ank sy pun suka kemain kalau dpt main buih sabun ni.

    ReplyDelete
  7. my dotter favorite activity. tapi time mandi je lah. coz her mother tak rajin nak membeli those bubble kat kedai. tak sanggup nak mikir utk mop satu rumah. T__T

    ReplyDelete
  8. wah kemain seronok dua beradik ni main bubble...anak2 memang sangat suker main bubble..

    bubble ni versi besar2 cantik..

    ReplyDelete
  9. budak2 mmg suke main bubbles ni kak...lieya pun suke gak belikan tapi dgn syarat takleh main kat umah sbb nanti melekit...kalo nak main main kat laman umah nun heheheeheh

    ReplyDelete
  10. seronok diaorg main sabun ye......

    ReplyDelete
  11. comell nya depa main buih2 tu... anak sy pun suka main buih2 ni...
    klu pegi kedai msti minta beli...:)

    ReplyDelete
  12. budak mana yg tak suka buih sabun ni.. in fact mak pak pun suka. heee

    ReplyDelete
  13. Buih sabun punya peniup ni, ada byk jenis..anak saya punya, boleh tiup sampai buihnya panjangggggggggggggg..hahahaha..tapi jenuh la nak basuh lantai garaj rumah...elok main outdoor buih ni :)

    ReplyDelete
  14. ingat dulu buat sendiri je.. guna batang ape tu.. betik rasenya.. buat sabun sendiri, celuk guna batang tu.. lepas tu tiuppp... hehehe.

    eh, betik ke apa eh? saya lupa dah. hihi~

    ReplyDelete
  15. Ha ha macam my Khalish gak..asyik nak main tiup buih ja...sampai dlm umah pun nak main gak..

    ReplyDelete
  16. anak2 saya pun suka main buih sabun ni

    ReplyDelete
  17. Budak2 kalau dapat main buih sabun happy je muka :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang